ibrahimztrkk
Yeni Üye
Merhabalar. önceki aracım 2012 golf idi. cam filmi sadece arkalarda highline yeşili bulunmaktaydı. ben baya araştırdım konya merkezde dmk garage var bilen bilir .baya e kalitelisini taktırayım dedim . hybrid marina diye bir modelin 2 numarasını 5 cam(bagaj ve 4 cam) taktırdım. 2021 temmuzda 1000 (bin tl) ödemiştim. baya memnundum ısıyı ve güneşi iyi kesiyor diye. 1 sene sonra ön camların kenarlarında yavaş yavaş parçalanmalar soyulmalar mikro düzeyde başlamıştı görülüyordu.
ben şimdi yeni bir golf aracı aldım. bunda da film yok highline yeşilil arkalar sadece. aynı filmli sorduğumdu dmk garage 3000( üç bin tl ) fiyat istiyor.
Aklımda şu soru var siz değerli forum üyeleriyle de konuşmak isterim. DEĞER Mİ ARKADAŞLAR ? cidden soruyorum yani 300 500 tl ye film yapan yaptıranlar var? sökülürken rezistansı bozuor bilmem ne bilmem ne çok söylenti var. siz ne dersiniz? fikirlerinize açığım. teşekkürler.
ben şimdi yeni bir golf aracı aldım. bunda da film yok highline yeşilil arkalar sadece. aynı filmli sorduğumdu dmk garage 3000( üç bin tl ) fiyat istiyor.
Aklımda şu soru var siz değerli forum üyeleriyle de konuşmak isterim. DEĞER Mİ ARKADAŞLAR ? cidden soruyorum yani 300 500 tl ye film yapan yaptıranlar var? sökülürken rezistansı bozuor bilmem ne bilmem ne çok söylenti var. siz ne dersiniz? fikirlerinize açığım. teşekkürler.