Anahtar Girişi Stickerı

İsim
Ugur
Merhaba Arkadaşlar,

Forumda aşağıdaki ürünü sipariş edip uygulayan kimse oldu mu?

http://www.aliexpress.com/item/carbon-fiber-ignition-key-ring-cover-stickers-Car-Accessories-For-VW-Volkswagen-golf-6-golf-7/32293379055.html

Ben bu üründen sipariş ettim bugün geldi. Henüz montajını yapmadım ama sanki oraya tam oturmuyor gibi ve önce onu koyup anahtarı çevirmeye çalışınca muhtemelen anahtar da yuvasına tam giremediğinden dönmüyor.

Konuyla ilgili tecrübesi olan bir arkadaş varsa bunu paylaşması çok makbule geçer.

Sevgiler.

Uğur

Fosforlu yapısı olanlar daha hoş durabiliyor geceleri. Bilginize :)  

GOLF SİPARİŞLERİM (6).jpg

ben aldım hemde 2 adet. malesef uzak durun. golf için tam uyumlu değil. yuvaya tam oturuyor ama anahtarı çevirmekte zorlanıyosunuz. kontak zor dönüyor. kalın olmuş fosforlu kısım.

Hocalarım Montajı gayet kolay ve benim aldığım üründe anahtarı takarken kesinlikle bi problem yok tavsiye ederim en azından oradaki boşluğu dolduruyor güzel bi hava katıyor /monthly_2016_04/20150124_153702.thumb.jpg.d4c85ab72073e1ccd50076eafaa97b4e.jpg

/monthly_2016_04/20150124_153716.thumb.jpg.c64be6808d385e078382e57188be93bc.jpg
Oğuzhan Hocam aldığın çançinçonun linki varsa atar mısın sana zahmet.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mandufla Hocam malesef Çançinçon dan almadım ? Sahibinden.com dan almıştım alalı bayağı oluyor

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@enpisagor hocam benimde çok hoşuma gitmişti bu ürün ancak anahtar soketi yeri hayati bir yer diye endişe edip almamıştım. anahtarı takınca boşluk olur, tam oturmaz ne bileyim bir kasiste gireriz temas sorunu olur falan gibi psikopatça düşünceler sarmıştı ve vazgeçmiştim. kullanan arkadaşlar yorumlarınızı alalım ?

@jajaja hocam@exe7 Oğuzhan kullanıyor, o tecrübelerini aktaracaktır, çok ta paronayak olmamak lazım, beğendiyseniz güzel :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam ben 1 yıla yakın zamandır kullanıyorum. hiçbir problem olmadı takarken de anahtar çevirirken de. ürünü iyi ve kullanışlı. herhangi bir güvenlik sıkıntısına düşmedim☺

One Life Live it.!!!

@enpisagor Dostum tşk ederim @jajaja Hocam 2014 golf 7 im vardı ona almıştım onu çıkardım şimdi ise 2015 golf 7 ' ye tekrar montajladım.(Yapışkanı Gayet başarılı).Kesinlikle boşluk felan olmuyor.Anahtarı çıkarıp takmada sürtme kesinlikle yok.(Fosforlu denilse de ışık tutmazsanız parlamıyor)

Yalnız Çinden almadım.(Faark Olabilir)(25tl ye almıştım zamanında şuan 30 tl)

Bana bu stickerdan değil de bu anahtar girişinin etrafını daha geniş çaplı saran bir koruyucu lazım özellikle saat 1 ile saat 4 yönleri arasındaki yeri, anahtar daha şimdiden harita gibi yaptı oraları hep anahtar çiziği

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt