kesinlikle bagaj havuzunuzda su var.Stepne kısmını kontrol edin su almış olabilir
Bu olayı bir kere bende yaşadım hocam sebebini bilmiyordum tabi ozaman, hayret etmiştim herhalde kalorifer bozuldu sanmıştım meğer bu sebeptenmiş...AC çalıştıktan sonra polen filtresi bir miktar nemli ıslak kalıyor. Sonrasında AC OFF yapıp da sadece ısıtma açar da ön camlara verirseniz (AC OFF yaparak) polen filtresindeki ıslaklıktan dolayı çok uzun süre ön cama buhar verir ve buğu yapar.
Bu şekilde kullanıyorsanız buğu yapması normal.
Ben filtre ıslak kalmasın diye seyahatin son 5 dk AC OFF yapıp camları hafif aralayıp polen filtresinde kalan nemi kurutsun diye uğraşıyorum bazen. Ama çok uzun sürüyor kurutması.
Kısaca AC kullandıktan sonra nem olmasın istiyor iseniz AC ON konumda olmalı. AC OFF ise zaten polendeki ıslaklık nedeniyle buğu yapar.
Ama AC ON olur olmaz HEMEN buğu gitmesi lazım. En geç 1 dk içinde. Buğu gitmiyor ise aracın içinde bagakında bir yerde su var demektir.
Teşekkür ederim ilginizden dolayı sorunu çözdük aracın dışardan gelen temiz hava sülkülasyon motoru görev yapmıyormuş değiştirince sorun çözüldü…hiç buğulanma yapmıyor artık tekrardan teşekkür ederim iyi günler@15221 ön camın hava kanallarını kontrol ettiniz mi hava çıkışı varmı? Tecrübe ettiğim kadarıyla sıcak olsun olmasın ön camın kaloriferini açtığımda buğuyu alıyor bende buğulanma oldukça
Teşekkür ederim aracın diyardan gelen temiz hava sülkülasyon motoru arızalı imiş değiştirince düzeldi çok teşekkür ederim ilginize iyi günlerAC çalıştıktan sonra polen filtresi bir miktar nemli ıslak kalıyor. Sonrasında AC OFF yapıp da sadece ısıtma açar da ön camlara verirseniz (AC OFF yaparak) polen filtresindeki ıslaklıktan dolayı çok uzun süre ön cama buhar verir ve buğu yapar.
Bu şekilde kullanıyorsanız buğu yapması normal.
Ben filtre ıslak kalmasın diye seyahatin son 5 dk AC OFF yapıp camları hafif aralayıp polen filtresinde kalan nemi kurutsun diye uğraşıyorum bazen. Ama çok uzun sürüyor kurutması.
Kısaca AC kullandıktan sonra nem olmasın istiyor iseniz AC ON konumda olmalı. AC OFF ise zaten polendeki ıslaklık nedeniyle buğu yapar.
Ama AC ON olur olmaz HEMEN buğu gitmesi lazım. En geç 1 dk içinde. Buğu gitmiyor ise aracın içinde bagakında bir yerde su var demektir.
Geçmiş olsun, ek bilgi olması adına onun parça numarasını paylaşabilir misin? Serviste mi değişti?