Golf'ün bir depoyla kaç km gidiyor

GUL

Üye
İsim
Yusuf
Iyi gunler herkese benim aklimda bi soru varda bende 1.2 tsi 110hp dsg var 1 depo fulleyince max 600 km yol gidebiliyorum sizde durumlar nasil 1.2 ler :D  Ayni seyi dizellerede sormak istiyorum biraz moralim bozulsun :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
8,5 litre gibi bir rakam cikiyor 100 km. Bana biraz cok geldi . Sehir ici kullanimmi hep ?

Güzergaha göre değişir tabi ama uzunyolda sabırlı olduktan sonra 1200 km gidilir o araçla, elbet Dijon jantında yakıtta etkisi vardır.

1200km için Peygamber sabrı gerekir bence :)
4.16 lt'ye tekabül eder hocam, ben temmuz sıcağında klima açık, 4 kişi, pandizottan daha yukarıya kadar bagaj, 90 sabit, Ordudan Ankaraya 5.2 yaktım, bu ayrıca ciddi bir rakım demek, bence 4-4.2 lt'ler ulaşılması zor değil.

Ben İstanbul içi trafikli kullanımda 600 km. yol yapabiliyorum.

Bilgi: Depoyu pompa otomatı tık etti mi bıraktırırım hep, yani depo ağzına kadar dolu olmuyor hiç, keza ışık yandımı da tam doldururum.

Bir depo ile ( Dizel DSG Highline 2015) 1085 Km  Trabzon -İstanbul arası :)  Otalama 80-130 arası Hız ile  :('

1.4 TSI 122 PS Manuel şehiriçi

Yol+menzili sayarsak bir depo ile 890km km :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim arac ful trafikte neredeyse segir ici bir depoyla 640 km gidiyor sehir disida 1000 1100 arasida sehir disi gidiyor

golf TDİ-DSG 2200 KM De araç 4. depo 670 700 740 şuan 700 ü göremeyeceğim bile dahada düşeceğini söyleyenler var ama bilemiyorum benim durumumda olan arkadaşlar kaç km yaptıklarını ve rodaj süresi bitince daha fazla km yapabildiler mi bilgi verirlerse memnun olurum

Geri