Arkadaşlar önerinizi bekliyorum..

mmartins

Üye
İsim
Murat
Arkadaşlar iyi akşamlar.izmir vosmerle görüştüm bugün.1.2 tsi 2016 110 ps opak beyaz arac. Stnin verdiği fiyat liste fiyatı olan 78500 yerine 76.000 sürüş konfor ve ışık paketi bu fiyata dahil.31.000 peşin 45000 kredi kullanacağım.kaskoyu vosmer yapması durumunda kredi faizi 1.09 A düşüyor...arac opsiyon konusunda cok takıntım yok istediğim paketler araçta hazır sipariş beklerken zam gelme olasıgı nı düşünürsek verilen teklifi nasıl degerlendiriyorsunuz..şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..saygılar 

Arkadaşlar iyi akşamlar.izmir vosmerle görüştüm bugün.1.2 tsi 2016 110 ps opak beyaz arac. Stnin verdiği fiyat liste fiyatı olan 78500 yerine 76.000 sürüş konfor ve ışık paketi bu fiyata dahil.31.000 peşin 45000 kredi kullanacağım.kaskoyu vosmer yapması durumunda kredi faizi 1.09 A düşüyor...arac opsiyon konusunda cok takıntım yok istediğim paketler araçta hazır sipariş beklerken zam gelme olasıgı nı düşünürsek verilen teklifi nasıl degerlendiriyorsunuz..şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..saygılar 
Sizden ricam Vosmer dışında Manisa daki Demoto'ya da sormanız... Bir saatlik mesafede denizli de var. Kuşadası Lena da var... 

Sadece %3 indirim var o da kampanya indirimi...%5 in altında kabul etmeyin. Bayi indirimi yapmaz Vosmer bilirim...

Teşekkür ederim yorumunuz için..ilk fırsatta manisaya soracağım..aklımda zaten Manisa ama fırsat bulamadım yogunluktan.

Teşekkür ederim yorumunuz için..ilk fırsatta manisaya soracağım..aklımda zaten Manisa ama fırsat bulamadım yogunluktan.
Bundan ziyade istanbuldaki bayilerden de fiyat alın derim. İstanbuldan araç alırsanız gizli özellikleri açar öyle yolcu ederiz sizi ;)

Valla baya iyi olur..insallah nasip olur bakalım..sağolun..

Şimdiden hayırlı olsun aracınız artık niyetine girmişsiniz baya baya, hocalarımızın dediği gibi başka bayilere sormakta fayda var. İstanbul olursa @yusuf hocam yardımcı olur sağolsun beni geri çevirmedi

Geri
Üst Alt