Aracı alıyorum.....

mmartins

Üye
İsim
Murat
1.2 tsi dsg comfortline saf beyaz 

Işık görüş konfor paketli 

75700 vosmerin verdiği dip fiyat 

78715 ten düştüğü fiyat bu 

Pazartesi işlemlere başlıyorum..allahın izniyle..hepinize kazasız belasız günler...

74700 zorlayın diyeceğim ama anlaşmış gibisiniz.  :)
Hayırlı olsun.
Kazasız belasız.

75000 e dahi yanaşmıyor vosmer anlamadım.manisa demotoda ağız birliği yapmış gibi 75700 dip fiyat veriyor...

Birde sorum şu saf beyaz yani opakmı metalik tungstenmi..

Beyazda metalik renk yokmuş.bunuda yeni ögrendim beyaz renkte zaten Opakla metalik arasında cok fark olmaz düşüncesindeyim..

1.2 tsi dsg comfortline saf beyaz 

Işık görüş konfor paketli 

75700 vosmerin verdiği dip fiyat 

78715 ten düştüğü fiyat bu 

Pazartesi işlemlere başlıyorum..allahın izniyle..hepinize kazasız belasız günler...
Değerli Hocam hayırlı olsun. 

Pdf formatlı Kullanma kılavuzunu cep telefonunuza veya bilgisayarınıza indirerek en az bir kez okumanızı öneririm.

Saygılarımla 

Birde sorum şu saf beyaz yani opakmı metalik tungstenmi..

Beyazda metalik renk yokmuş.bunuda yeni ögrendim beyaz renkte zaten Opakla metalik arasında cok fark olmaz düşüncesindeyim..
Değerli Hocam 

Aslında metalik beyaz da var şerefli beyaz da var...

Oryx beyazı sedefli olanı... ve kırık Beyaz diyebileceğim bir renktir.

Yorum şahsıma aittir. Refleks Gümüş rengi de metalik beyazdan bir ton griye çalanıdır. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun inşallah.

75000 e dahi yanaşmıyor vosmer anlamadım.manisa demotoda ağız birliği yapmış gibi 75700 dip fiyat veriyor...
Sn Murat Hocam Aydın Lena ST Mert Salih Beyden selamımı söyleyerek fiyat almanızı öneririm. SELAMLAR....

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah..

@tolqa35teşekkür ederim..yarın ilk iş arayıp görüşeceğim..sağolun..
1 şubatta aracımı aldığımda bana hatırı sayılır indirim yapmıştı. Hatta benden önce de 2 arkadaşıma passat aldık. Passatların her birini  İzmir'e göre 4000 tl daha ucuza almıştık...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt