Brain damage
Yeni Üye
- İsim
- İhsan
- Araç
- 2017 Golf 1.0tsi
Öncelikle herkese hayırlı cumalar, iyi forumlar. Geçen gün ufak bir kaza yaptım ve tamir onarım konusunda fikrinizi almak istedim. Aracımın daha önceden bir kazası, tramer kaydı yok. Kaskom var ancak şu an serviste böyle bir kaza için yazılacak tutar eminim çok kabarık çıkacaktır. Serviste yaptırmaya değer bir iş ve işçilik yok kanaatimce, ancak İzmir'de bildiğim, tanıdığım işini düzgün yapan bir ustam yok.
Tampon değişecek, sol ön far camı kırık (far çalışır durumda), park sensörü, sisler vs her sey çalışıyor, tamponun altındaki köpük hiç zedelenmemiş aynen duruyor, sol ön çamurlukta bir miktar hasar var(ufak bir yırtık da var uç tarafında).
Yorumlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum. Herkese kazasız, belasız sürüşler diliyorum.
Tampon değişecek, sol ön far camı kırık (far çalışır durumda), park sensörü, sisler vs her sey çalışıyor, tamponun altındaki köpük hiç zedelenmemiş aynen duruyor, sol ön çamurlukta bir miktar hasar var(ufak bir yırtık da var uç tarafında).
Yorumlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum. Herkese kazasız, belasız sürüşler diliyorum.