Ahmet Oğul
Üye
Mode tuşu alıp takmak istiyorum bu lisans olayı ne kadara mal oluyor acaba güncel olarak bilen var mı
Bende takmak istiyorum ama lisans olayı hakkında net bilgim yok arkadaşlar bilgi verirse iyi olur .Mode tuşu alıp takmak istiyorum bu lisans olayı ne kadara mal oluyor acaba güncel olarak bilen var mı
Aynen abi biliyorum aliexpresten ortalama 500 TL ye alıp takmak istiyorum fakat lisans olayı kaç paraya geliyor ?https://www.enderelektronik.com.tr/urun/drive-mode-golf7/
bu firma yapıyor kardeşim
Tus lazimsa sadece bende var 500 tlAynen abi biliyorum aliexpresten ortalama 500 TL ye alıp takmak istiyorum fakat lisans olayı kaç paraya geliyor ?
Ender de montaj dahil 2400 civarı
Montaj resimlerinz varmı hocam ben de düşünüyormMerhaba, ben tuşu ve tesisatını kendim temin edip, montajını yapmıştım. Kodlamayı ise forumdan @forjust1day lisanslı olarak Tuna hocam halletmişti. Bilginize.
Abi lisans olayını çözebilirsek iletişime geçeceğim zaten lisans ücreti hakkında bilgin var mıTus lazimsa sadece bende var 500 tl
Maalesef bilgim yok hocamAbi lisans olayını çözebilirsek iletişime geçeceğim zaten lisans ücreti hakkında bilgin var mı