Harman mib1

Turhan

Üye
İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf 1.4 TSI-BMT 125 Highline 2015
Harman mib1 ünitem var,VCDS'ile yapmak istediğim bazı şeyler var.
1-Ünite GTI logosuyla açılıyor,R line yapmak isyiyorum.
2-Cihazın desteklemesine rağmen Wi-Fi/Wylan ana menüde yok,sanırım son güncellemeden sonra gitti.
3-Bu üniteler Performans menüsünü destekliyormu birtürlü anlayamadım,destekliyorsa açtırmak istiyorum.
4-Hareket halinde video izleme
5-Aracım highline yani gösterge renkli ekran,oraya navigasyon yönlendirmelerini aktifleştirmek istiyorum.
6-Son olarak bundan tam emin değilim ama oluyorsa ambians renk değiştirme menüsünü aktifleştirmek istiyorum.
Konuya hakim olan bunlardan kaçını benim üniteyle yaptırabileceğimi söylerse sevinirim,ve bunları ücreti mükabilinde tabi ben yaparım diyen varsa ulaşırsa sevinirim.Hayırlı forumlar

Açtığım konulara kimseden çıt çıkmayınca,devamında efindiğim tecrubelerle cevaplayayım dedim.Malesef Discover Pro Mib1 ünitede pek fazla birşey aktiv edilemiyor sonradan.Aktiv edemediğime en çok üzüldüğüm şey Performans ekranı oldu,Ofroad ekranıda açılamıyor.Açabildiğim özellikler:
-R line logo açılış
-Kadrana navi yönlendirme işaretleri ve pusula yansıtma oldu.
Güzel bir CPS anteniyle Navi düzgün çalışıyor memnunum,video'da izleyebiliyorum,ses kaliteside muazzam.Ben memnunum cihazdan.Birtek sub çıkışı aktif etme olayı kaldı,onuda stepne içi işimi görecek bir sub bulunca halledicem.Anladığım kadarıyla sub çıkışı için cihaza bir parametre giriliyormuş.

Açtığım konulara kimseden çıt çıkmayınca,devamında efindiğim tecrubelerle cevaplayayım dedim.Malesef Discover Pro Mib1 ünitede pek fazla birşey aktiv edilemiyor sonradan.Aktiv edemediğime en çok üzüldüğüm şey Performans ekranı oldu,Ofroad ekranıda açılamıyor.Açabildiğim özellikler:
-R line logo açılış
-Kadrana navi yönlendirme işaretleri ve pusula yansıtma oldu.
Güzel bir CPS anteniyle Navi düzgün çalışıyor memnunum,video'da izleyebiliyorum,ses kaliteside muazzam.Ben memnunum cihazdan.Birtek sub çıkışı aktif etme olayı kaldı,onuda stepne içi işimi görecek bir sub bulunca halledicem.Anladığım kadarıyla sub çıkışı için cihaza bir parametre giriliyormuş.
Güle güle kullanın, performans ekranı için fec kodu lazım diye biliyorum. Harman ünitelerde pek bilgim yok ama fec kodunun obd eleven ile açıldığını görmüştüm. Sub için evet parametre atılması lazım bu yüzden vas5054 lazım.

Geri
Üst Alt