Merhabalar, 2013 golf 7 Comfortline aracımda bulunan teybim sadece SD kart takabiliyorum. 64GB SD kart da sürekli okuma sorunu yaşıyorum ve artık bu çok can sıkıcı olmaya başladı.
Ya şu ürünü alacağım, ( baseus ) ya da uygun ve pratik bir şekilde çözebilirsem çinden gelen golf 7 mib 6 veya golf 7,5 mib 6 cihazlarından birini taktıracağım.
Aracımın direksiyonu dolu, yani telefon tuşları halihazırda var.
Fakat bu mib 6 lara Android ekran yansıtabiliyor mu? Sorusuna bir türlü cevap bulamıyorum.
Kimisi diyor Android auto çalışıyor sadece, kimisi diyor hiç biri çalışmıyor.
Eee o kadar değiştirdik madem işe yarasın istiyorum. Ekranı da aktarsın navigasyon görünsün istiyorum. Bu sorununun net bir cevabını arıyorum arkadaşlar?
Eğer cevap olumlu olursa montaj hizmeti de alabileceğim Ankara içi güvenilir bir yer önerir misiniz?
Forum içi montajından anlayan ve 2. El satmayı planlayan birisi olursa o da olabilir.
(Türkçe dili olan tercih ederim)
Lütfen aydınlatın şu muammayı
Ya şu ürünü alacağım, ( baseus ) ya da uygun ve pratik bir şekilde çözebilirsem çinden gelen golf 7 mib 6 veya golf 7,5 mib 6 cihazlarından birini taktıracağım.
Aracımın direksiyonu dolu, yani telefon tuşları halihazırda var.
Fakat bu mib 6 lara Android ekran yansıtabiliyor mu? Sorusuna bir türlü cevap bulamıyorum.
Kimisi diyor Android auto çalışıyor sadece, kimisi diyor hiç biri çalışmıyor.
Eee o kadar değiştirdik madem işe yarasın istiyorum. Ekranı da aktarsın navigasyon görünsün istiyorum. Bu sorununun net bir cevabını arıyorum arkadaşlar?
Eğer cevap olumlu olursa montaj hizmeti de alabileceğim Ankara içi güvenilir bir yer önerir misiniz?
Forum içi montajından anlayan ve 2. El satmayı planlayan birisi olursa o da olabilir.
(Türkçe dili olan tercih ederim)
Lütfen aydınlatın şu muammayı