Forge Dump Valve hakkında

adm27

Yeni Üye
İsim
adem
Herkese iyi formlar aracim golf mk7 2015 1.2 tsi 80 binde arac a faydası olacağını düşündüğüm dump valve almayı planlıyorum fakat hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ses olsun diye değil hatta sesiz olsun ama turboya faydalı olsun
Sesli sesiz modelleri var blow of u var abartılı ses mi çıkarıyor bunlar orjinal olanı olmayanı nasıl ayirt edebilirim tecrübe ve bilgi sahibi dostlardan yardım bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220219-012857_Chrome.jpg
    Screenshot_20220219-012857_Chrome.jpg
    195.8 KB · Görüntüleme: 18

Selam, İstanbul /Kurtköy deyim, yakınsan buyur gel beraber deneyelim, çok abartı bi sesi yok, geçen yıldan beri kullanıyorum çok eğlenceli 😃 orjinalini bulmak zor ama haklısın çok sahtesi var

Herkese iyi formlar aracim golf mk7 2015 1.2 tsi 80 binde arac a faydası olacağını düşündüğüm dump valve almayı planlıyorum fakat hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ses olsun diye değil hatta sesiz olsun ama turboya faydalı olsun
Sesli sesiz modelleri var blow of u var abartılı ses mi çıkarıyor bunlar orjinal olanı olmayanı nasıl ayirt edebilirim tecrübe ve bilgi sahibi dostlardan yardım bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Bende kullanıyorum 2. El Orjinal diye aldım ama halen Orjinal mi değil mi anlamış değilim☺️ çok abartacak bir sesi yok ztn gaza yüklendikten sonra ayağını gazdan çektiğin anda ses çıkıyor . Sakin kullanan biri farkına bile varmaz . Güzel ben memnunum . Orjinalini bir tek powershop satıyor oda fiyat yüksek diye biliyorum

bakalım pazartesi sipariş edicem umarım güzel olur

Selam, İstanbul /Kurtköy deyim, yakınsan buyur gel beraber deneyelim, çok abartı bi sesi yok, geçen yıldan beri kullanıyorum çok eğlenceli 😃 orjinalini bulmak zor ama haklısın çok sahtesi var
antepdeyim yakın olsam saat e bakmasız gelirdim çünkü kafamı cok meşgul ediyor

Geri
Üst Alt