mehmetakman
Yeni Üye
- İsim
- Mehmet
- Araç
- 2023 Golf 1.5 e-TSI Style
Denizliye yolunuz duserse pin konusunda yardimci olurumDostlar selamlar,
@zulalyol abi sağolsun yardımlarıyla koltuk ısıtmayı yaptık. Ancak bcm a1 ile sigortaları bağlayacak kabloyu kaybettim. (Bcm a1 e girecek pin terminal) Afyonda da bu terminalini bulmak imkansız. Bulabileceğim bir yer var mı?
Hocam artık kargosuna bakmıyorum. Öyle bir yardımınız olursa zevkle kargo parasını çekmeye razıyım. Çünkü bulamıyorum.Ben de olacak ama kargo parasından daha ucuza alabilirsin hocam kargo 30 40 TL tutuyor.
Denizli’ye yolum düşer hocam. Ancak 2 ayı bulur o zamana kadar da afyonda kar kalkar ve ısıtmaya ihtiyacım olmaz. Kargo vs bi şekil çözersek kendim takabilirim.Denizliye yolunuz duserse pin konusunda yardimci olurum
Haber bekliyorum hocamBakıp haber veriyorum hocam. Olmadı gerekli.
İşin sıkıntısı o pini bulamıyorum. Kargo maliyetini çoktan geçtim artıkBende de mevcut ama dosya bile 40tlye gidiyor kargolar ates pahasi oldu.
Sigortalar hazır onunla ister istemez ek yapacağım. Kablo kalınlıkları aynı olur sanırım. Teşekkürler bilgilendirme içinKonuyla alakalı degil ama olur da kablosuna ek yapmak durumunda kalirsaniz kablo kesitine uygun kablo kullanin. Ek kismini da duzenli yapin.
Sağlık olsun aradığınız için teşekkürlerHocam baktım küçük boyu varmış. Maalesef yardımcı olamayorum.