Ön Cam Yan Sanayi - Kasko Orijinal ile değişir mi?


lHera

Üye
Katılım
14 Kas 2021
Mesajlar
159
Tepkime puanı
115
Konum
VAN Merkez
İsim
Semih
Araç
Golf 7 1.4 TSI Highline 125 Ps
Selamlar herkese, Ön camım benden önceki sahibi tarafından cama taş gelmesi sonucu değiştirilmiş. Kaskodan değişmiş ancak muhtemelen dışarıda kaskonun anlaşmalı olduğu bir firma değiştirmiş. TAMCAM marka ön cam takılmış. Sorum şu ,
Şuan aracıma kasko yaptırdığımda ön cam orijinal olması için ekstra para versem kasko yapılırken ön cam değişikliği istediğimde orijinal cam takar mı servis, şuan üzerindeki yan sanayi cam vs diye sorun çıkar mı ? Bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
 

Şu an aracın üstünde yan sanayi bir cam olduğu için eksper incelediğinde yan sanayi cam ister ancak aradaki farkı öderseniz orijinal logolu cam taktırabilirsiniz.
 
Eksper gelip inceleme mi yapıyor acaba
Sizin camınız kırıldığında servis inceleyip ona göre değişim yapıyorlar. Aradaki fiyat farkına rağmen ödeme yapsanız bile değişim yaparlar mı ? Bilemedim....
 
Aradaki fiyat farkını verdikten sonra sigorta şirketi veya exper hiç bir olumsuz şey demez, demeye de hakkı yoktur., Araca orjinal veya yan sanayi takılıp-takılmayacağı araç sahibinin keyfine kalmış bir durumdur.
 

Geri
Üst Alt