Teypte (Radyo) Gösterge Paneli fonksiyonu Gözükmüyor (İç mekan aydınlatma)

xxbuyamin

Yeni Üye
İsim
Bünyamin
Araç
Golf 7
Herkese merhaba ilk önce cevaplarınız için teşekkür ederim
Benim bir sorun’um var eskiden ışık gösterge paneli multimedyada gözüküyordu bügünse hiç gözükmüyo yanlış bişey mi kodladım bilmiyorum radyoya reset attım yine olmadı ben bunu nasıl kodlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkese

Ekli dosyalar

• B81DDF73-8941-4D79-A867-A7B24EAA4114.jpeg
    B81DDF73-8941-4D79-A867-A7B24EAA4114.jpeg
    123.9 KB · Görüntüleme: 20

Herkese merhaba ilk önce cevaplarınız için teşekkür ederim
Benim bir sorun’um var eskiden ışık gösterge paneli multimedyada gözüküyordu bügünse hiç gözükmüyo yanlış bişey mi kodladım bilmiyorum radyoya reset attım yine olmadı ben bunu nasıl kodlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkese
Eğer aracınıza ambians aydınlatması kodladıysanız ışık gösterge ayarı bu menüden kaldırılıp ambians aydınlatması bölümüne taşınıyor.

Eğer aracınıza ambians aydınlatması kodladıysanız ışık gösterge ayarı bu menüden kaldırılıp ambians aydınlatması bölümüne taşınıyor.
Peki ben bunu nasil eski haline dönüstürürüm…? Yedek te yok…çünkü gösterge paneli gece ilken nerdeyse hiç ışık atmıyor (çok koyu duruyor)

Peki ben bunu nasil eski haline dönüstürürüm…? Yedek te yok…çünkü gösterge paneli gece ilken nerdeyse hiç ışık atmıyor (çok koyu duruyor)
Ambians aydınlatma kodlamasını kapatmanız gerekir. Fakat çok elzem bir durum değil hocam. Menüden Ambiyans aydınlatma kısmına girip ordanda ışık şiddetinin ayarları yapabilirsiniz.

Sorun oda menüde gözükmüyo ya kodlamada bir hata var yada bişeyi bozuk anlamadım gitti

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    154.7 KB · Görüntüleme: 8
Sorun orada zaten menüde gözükmüyo ya vvds ile özelliği kapattım geceden beri yapamıyorum

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    159.1 KB · Görüntüleme: 6
Sorun orada zaten menüde gözükmüyo ya vvds ile özelliği kapattım geceden beri yapamıyorum
Menüde Ambians aydınlatması gerine ışık yöneticisi mi yazıyor sizde. Tam olarak anlayamadım kusura bakmayın.

Menüde Ambians aydınlatması gerine ışık yöneticisi mi yazıyor sizde. Tam olarak anlayamadım kusura bakmayın.
Bende bişey yazmıyor örnek olarak.Car—>ayar—>ışık—> sadece ışık yardımcısı çıkıyor..normalde iç mekan aydınlatması da çıkması lazım ama bende çıkmıyor

Bende bişey yazmıyor örnek olarak.Car—>ayar—>ışık—> sadece ışık yardımcısı çıkıyor..normalde iç mekan aydınlatması da çıkması lazım ama bende çıkmıyor
Kodlama sırasında kapatmış olabilirsiniz! Veya Ambiyans aydınlatmasını açınca o ayar gitmiş olabilir. Ambiyans aydınlatma kodlamasını geri haline getirip öyle deneyin hocam. Eğer yine gelmezse başka bi çaresine bakarız.

Gelmiyor hocam yada ben yapmasını bilmiyorum bu ambıyans aydınlatmasını nasıl kapatabilirim vcds ile..?

Gelmiyor hocam yada ben yapmasını bilmiyorum bu ambıyans aydınlatmasını nasıl kapatabilirim vcds ile..?
Ambiyans aydınlatmayı açtığınızdaki adımları aynen takip edin, fakat bu sefer yapmanız gereken AKTİF yaptığınız herşeyi tekrar DEAKTİF yapmaktır.

Geri
Üst Alt