Golf Mk 7-7.5 aeroflaps (Spoiler yan çıtaları)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ALKIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALKIN

Üye
İsim
Alkın
D7C0AF83-FF1E-4DC4-AA20-A83EE69B6178.jpeg03A578D6-51A0-4102-9BC1-81AD0508EF38.pngMerhabalar,

Forumda uzunca araştırmalar yaptım konular açılmış fakat kesin net bir cevap yok. Midline Plustaki aeroflaplara kafayı takmış bulunmaktayım. Güncel servis fiyatları hakkında bilgisi olan varmı? Aliexpress gibi sitelerde satılanlar birebir uyumlumu takan arkadaşlar varmı? Bu aeroflapları bulmanın en kolay yolu nedir? İnternette satılanlar sanırım yamuk kalıp hatalı gibi geldi bu parçaları takmış, uyumluluğu konusunda bilgi vericek arkadaşlar varmı?

Saygılar…

Ben de çok aradım, bulamadım. En son Ali’den getirttim, fena durmuyor fakat orjinal gibi de değil, en son baktığımda bazı yerleri ayrılmıştı, söküp daha sağlam takmak gerekebilir gibi duruyor şuan. Fotoğrafını tam bulamadım, bunu bırakayım.

Ekli dosyalar

• E3ABAF46-F113-4FB2-A84E-C18BAF9AEA67.jpeg
    E3ABAF46-F113-4FB2-A84E-C18BAF9AEA67.jpeg
    247.9 KB · Görüntüleme: 73
Merhabalar cevabınız için çok teşekkür ederim. Ayrılma sorunu yapıştırıcısıyla alakalı sanırım ama oturmayan Yamuk tarafları varmı efendim?

Merhabalar cevabınız için çok teşekkür ederim. Ayrılma sorunu yapıştırıcısıyla alakalı sanırım ama oturmayan Yamuk tarafları varmı efendim?
Hocam, çift taraflı bantı çok kaliteli değil, ondan dolayı. Fakat çokta sorun değil açıkçası. Ürün çok kaliteli değil ve kalıbı çok uyumlu değil, ama işinizi görecek kadar oluyor

Hocam golf 7 midline plus bir aracın plakasını verin şasesinden parçayı buluyorlar.
Çevremde hiç yok malesef fiyat aldım ama doğuş otoda bilmiyor R line paketinki mi yoksa midline mı olduğunu. Sanırım ikisi birbirinden farklıymış. Bir midline araç şase numarası bulmam gerekiyor malesef :(

Çevremde hiç yok malesef fiyat aldım ama doğuş otoda bilmiyor R line paketinki mi yoksa midline mı olduğunu. Sanırım ikisi birbirinden farklıymış. Bir midline araç şase numarası bulmam gerekiyor malesef :(
Çevrenizde olmasına gerek yok ki hocam, sahibindende yeterince var. :)
Şasi no şart değil, plakadan bulunur.

Aliexpress satın alma maliyeti 101+15 lira gümrük vergisi vererek satın aldım. Malzeme üzerinde çift taraflı bant var sıcak bir günde yapıştırıp üzerini koli bandı ile destekledim. Şu an gayet sağlam. İnce bir detay oldu açıkçası.

Malzeme yarım santim kısa onun dışında hoş yani biraz daha bakmam lazım vaaaoovvv yakısıklı oldu demek için sanırım 😄

Ekli dosyayı görüntüle 34928

Ekli dosyayı görüntüle 34929
9 Sayfa konuşulmuş aeroflaps konumuzdan. Oem ile tek farkı yarım cm kadar daha kısa aliexpress ürünü. ama 100TL nere 1700TL nere. Çıkmacılardan kazalı bir midline bulup sorabilirsiniz belki.

Ben ürünün üzerindeki çift taraflı bantla yapıştırmıştım. 2 sene oldu hala duruyor. İnce bir detay bence hoş.

Ebay açıkken ucuza alınabiliyordu ancak o şans da kalmadı. Aliexpressten alın geçin. Yapıştırmadan önce camı alkol ile iyice temizleyin yoksa yapıştırıcısı tutmuyor.

yardımcı olmak isterim orjinal spoiler fabrikasyon olarak boşuna aramayın arkadaşlar çünkü yan spoiler kanatlar ve tavandaki fren lambasının oldugu bölüm bizim ali expres ve taiwan ürünleri ile hiçbir alakası yoktur tamamen görüntü olarak anımsatmasıdır çünkü r ve r lıne gtı de bulunan spoiler parçalar orjinal vidalıdır ayrıca bagaj kapagı bile degişik gelir

Ekli dosyalar

• 4D6854D7-018E-46C2-A0CE-4CB020C96B27.png
    4D6854D7-018E-46C2-A0CE-4CB020C96B27.png
    449.6 KB · Görüntüleme: 29
yardımcı olmak isterim orjinal spoiler fabrikasyon olarak boşuna aramayın arkadaşlar çünkü yan spoiler kanatlar ve tavandaki fren lambasının oldugu bölüm bizim ali expres ve taiwan ürünleri ile hiçbir alakası yoktur tamamen görüntü olarak anımsatmasıdır çünkü r ve r lıne gtı de bulunan spoiler parçalar orjinal vidalıdır ayrıca bagaj kapagı bile degişik gelir
Merhabalar, yardımınız için teşekkür ederim fakat bu yan kanatlar midline modelde vidalimi ? Üstteki spoilere girecek yeri varmı?

Bagajınızı komple değiştirmeden orjinal yapamazsınız. Aftermarket alıp aracın renk kodunda bir güzel boyatıp fırına verip sonrada çıkınca üstüne sprey cila atınca sonuç şöyle oluyor ->

Ekli dosyalar

• D61C80EE-F3CF-4856-BEF7-37E4AFA8D0C9.jpeg
    D61C80EE-F3CF-4856-BEF7-37E4AFA8D0C9.jpeg
    189 KB · Görüntüleme: 50
  • 8A7BE35A-90CB-4068-9EB8-3D28CDC7BDDF.jpeg
    8A7BE35A-90CB-4068-9EB8-3D28CDC7BDDF.jpeg
    276.9 KB · Görüntüleme: 49
  • D74EFF37-9C9C-436B-BF0B-8EA825C7FE52.jpeg
    D74EFF37-9C9C-436B-BF0B-8EA825C7FE52.jpeg
    181.9 KB · Görüntüleme: 49

Geri