Sebebini Bulamadığım ses Yardım Video Yüklendi

emreEAM30

Yeni Üye
İsim
Emre
Merhabalar Saygıdeğer Hocalarım Aracımda farkettiğim bir sesi sizlerle paylaşmak istiyorum Kafama takılmaya başladı

Araç 1.4 tsi golf7 ACT 150 Hp DSG

bu Ses 1600-2000 devir Arasında oluşuyor Tırr tırr tırr şeklinde bir ses devir yükseldikçe tekrar sayısı artıp yokoluyor yada duyulmaz oluyor aracında böyle bir durum olan veya karşılaşan birisi varmıdır sizce neden kaynaklı sorun mu yoksa normal bir ses mi

https://youtu.be/bHQRVf8mWjA

Moderatör tarafında düzenlendi:
eren hocam sesı hiç duyamıyorum fakat bu devırler arasında yüksek basınç pompası bu tür bir ses yapıyor tatlı bır tırr sesı gelır

@EMRAH ATTS Hocam Bende Video yu Bilgisayarda izledim Ses Hiç belli Olmuyor Ancak Telefondan İzleme Şansınız varsa orda daha Net Duyuluyor birde motor ısınınca Yapmaya başlıyor bu sesi

Adana Aykan servisiyle görüştüm klima motoru ses yapabilir dediler Klimayı Açınca ses kayboluyor Pazartesi günü veya Salı Günü Aracı Vericem Bakalım Sesi Kesebileceklermi 

Acıkcası Korkuyorum O sesi çözerken başka yere zarar vermeseler 

Merhabalar Saygıdeğer Hocalarım Aracımda farkettiğim bir sesi sizlerle paylaşmak istiyorum Kafama takılmaya başladı

Araç 1.4 tsi golf7 ACT 150 Hp DSG

bu Ses 1600-2000 devir Arasında oluşuyor Tırr tırr tırr şeklinde bir ses devir yükseldikçe tekrar sayısı artıp yokoluyor yada duyulmaz oluyor aracında böyle bir durum olan veya karşılaşan birisi varmıdır sizce neden kaynaklı sorun mu yoksa normal bir ses mi

https://youtu.be/bHQRVf8mWjA
Hocam selamlar, bu sesin sebebini bulabildinizmi? Sanırım ayni ses benim aractada mevcut, video cektim umarım ses anlaşılıyordur.

Ekli dosyayı görüntüle IMG_1505.MOV

Moderatör tarafında düzenlendi:
volant kayışımı ne o da buna benzer ses yapabilir. golf 6 aracta eniştemin aracı aynı ses var volant kayısı dediler. 2000 tl demişlerdi. biraz benzettim ben . inşallah basit bi şeydir sizinki.

@erkan163 hocam garanti devam ediyor mu? Ediyor ise hemen servise götürün. Etmiyor ise de götürüp nedenini öğrenin..

@yusuf hocam devam ediyor mayıs ayında almıştım. Bugün öğleden sonra gittim ama servise yarım günmüş haftaici bir gün götüreceğim bakalım.

@yusuf hocam dün aracı tespit için vosmere götürdüm sesin klima kompresöründen geldiğini söylediler. aracı teslim aldılar gerekli parça siparişi verilmiş muhtemelen yarın teslim edeceklermiş. yaklaşık 3 gün araçsız bıraktı yani bu durum beni.

@yusuf hocam dün aracı tespit için vosmere götürdüm sesin klima kompresöründen geldiğini söylediler. aracı teslim aldılar gerekli parça siparişi verilmiş muhtemelen yarın teslim edeceklermiş. yaklaşık 3 gün araçsız bıraktı yani bu durum beni.
Geçmiş olsun hocam. Düzelecek olması sevindirici. 

Sesin kaynağı arızalı klima kompresöru olduğu anlaşıldı. garantiden değişim sağlandı sorun çözüldü.

Geri
Üst Alt