Aradaki farkı bende merak ediyorum arada alıyorum ama hissedemedim birşey.
Bir de fiyatları neredeyse aynı olduğu için de ticari pazarlama yöntemi olma ihtimalini düşünüyorum.
Sitesinde yazanlar şu;
"Shell V-Power Diesel
En iyi temizleme performansımız için DYNAFLEX teknolojisiyle güçlendirilmiş Shell V-Power Diesel, motor performansının %100'e kadar geri kazanılmasına yardımcı olur.1
Shell V-Power Kurşunsuz
En gelişmiş ve verimli performans yakıtımız Shell V-Power Kurşunsuz, güçlendirilmiş temizleme teknolojisi, motorunuzun performansını desteklerken yakıttan da maksimum enerji almanıza yardımcı olur. Yenilenen formülasyonu ile farklılaştırılmış yakıtımız olan Shell FuelSave Kurşunsuz'a göre 3 kat daha fazla oranda temizleyici ve sürtünme azaltıcı molekül içerir.2"
1 Shell FuelSave ile karşılaştırıldığında güçlendirilmiştir. DW10B uyarınca gerçekleştirilen endüstri standardı testler altında emme supapları ve/veya yakıt enjektörleri gibi önemli yakıt sistemi bileşenlerinin, performans kaybına yol açan birikintilerden temizlenmesi suretiyle performansın geri kazanılmasına ve temizlenmesine yardımcı olur. Gerçek etki ve faydalar, aracın türüne, yaşına, durumuna ve sürüş tarzına göre değişiklik gösterebilir. Herhangi bir garanti verilmez.
2 Shell FuelSave ile karşılaştırıldığında 3 kat zenginleştirilmiş, daha önceki Shell V-Power formülasyonlarına kıyasla yeni ve geliştirilmiştir. Emme supapları ve/veya yakıt enjektörleri gibi önemli yakıt sistemi bileşenlerinin, performans kaybına yol açan birikintilerin oluşmasına karşı temizlenmesine yardımcı olur. Sürtünme azaltıcı moleküller, motorunuzun kritik parçalarına yardımcı olur. Gerçek etki ve faydalar, aracın türüne, durumuna ve sürüş tarzına göre değişiklik gösterebilir. Herhangi bir garanti verilmez.