Hocam bu kilometreye kadar yaşadığınız sorunlar var mı? Benimdr 1.2 tsi manuelim var merak ettimAraç 2013 model 165 binde 1.2 tsi servis ağır bakım yaptırmayı düşünüyorum fikirleriniz önerileriniz almak isterim.?
Ankarada Necati usta öneririm. Onda da 1.2 golf var. Kaygusuz otomotiv
ÇOK ŞÜKÜR RUTİN BAKIMLARI YAPTIRDIM BİR PROBLEM YAŞAMADIMHocam bu kilometreye kadar yaşadığınız sorunlar var mı? Benimdr 1.2 tsi manuelim var merak ettim
İlk sahibi misiniz aracın, herhangi yağ eksiltme vb. Problemler olmadıysa çok güzel maşallah diyelimÇOK ŞÜKÜR RUTİN BAKIMLARI YAPTIRDIM BİR PROBLEM YAŞAMADIM
Sizinkide 1.2 manuel mi hocammerhaba, ben de 2 hafta önce 150bin de bakım yaptırdım. Trigger seti, buji, bobin değişti. Rutin yağ-filtre değişti. Kavramada şimdilik problem yok.
Bizim araçta da şimdilik bir hata sorun olmadı. Bakımlı ve temiz kullanıyoruz.
Hocam merhaba bendede 1.2 TSI var 120.000 geldi henüz ağır bakım triger vs değişimi olmadi siz 150.000 km yaptirmissiniz bu ilk değişim mi merak ediyorum.merhaba, ben de 2 hafta önce 150bin de bakım yaptırdım. Trigger seti, buji, bobin değişti. Rutin yağ-filtre değişti. Kavramada şimdilik problem yok.
hayir 1.2 tsi dsgSizinkide 1.2 manuel mi hocam
evet ilk defa yapıldı. biz 100bin km de almıştık zaten 120bin de değişiyormuş.Hocam merhaba bendede 1.2 TSI var 120.000 geldi henüz ağır bakım triger vs değişimi olmadi siz 150.000 km yaptirmissiniz bu ilk değişim mi merak ediyorum.
ilk sahibi değilim ama maalesef yağ eksiltme problemi yaşıyoruzİlk sahibi misiniz aracın, herhangi yağ eksiltme vb. Problemler olmadıysa çok güzel maşallah diyelim
serviste mimerhaba, ben de 2 hafta önce 150bin de bakım yaptırdım. Trigger seti, buji, bobin değişti. Rutin yağ-filtre değişti. Kavramada şimdilik problem yok.