Doom3farcry
Üye
- İsim
- Atakan
- Araç
- Golf 5 1.4 TSI
Arkadaslar golf 5 in sportif gorunumune ve karizmasina biraz kucuk dokunuslar yaparak daha da karizma katmak istiyorum bu sebeple dusundugum dokunuslar: egzoz yani difüzör, belki spoiler ve fren kaliper kapaği. Jant orijinal vw oldugu icin bozmak istemiyorum zaten şık bana gore.
1. Genellikle golf 5 lerin ortasina yakin mesafede duran 2 egzoz eklemisler. Bunun sebebi arka sag ve sol koselere eklenmesinin fiziken uygun olmamasi mi? Sizce koselere sag ve sola 2 şer veya 1 er eklenebilir mi?
2. Spoileri nereden ve nasil yaptirabilriim sizce bir tavsiyeniz var mi?
3. Fren kaliper kapagini internetten arastirinca genellikle.brembo cikiyor cok da pahali denemez 60 70 lira civari. 250 ye de var ama farkini bilmiyorum. Internette alinip sanayide herhangi bir ustaya taktirilir mi yoksa dogrudan oto sanayi veya aksesuarciya mi gitmeliyim? Bu mudahaleler nerede yapilir hic bilmiyorum arkadaslar.
Biraz uzun oldu ama yardimci olabilirseniz cok sevinirim
1. Genellikle golf 5 lerin ortasina yakin mesafede duran 2 egzoz eklemisler. Bunun sebebi arka sag ve sol koselere eklenmesinin fiziken uygun olmamasi mi? Sizce koselere sag ve sola 2 şer veya 1 er eklenebilir mi?
2. Spoileri nereden ve nasil yaptirabilriim sizce bir tavsiyeniz var mi?
3. Fren kaliper kapagini internetten arastirinca genellikle.brembo cikiyor cok da pahali denemez 60 70 lira civari. 250 ye de var ama farkini bilmiyorum. Internette alinip sanayide herhangi bir ustaya taktirilir mi yoksa dogrudan oto sanayi veya aksesuarciya mi gitmeliyim? Bu mudahaleler nerede yapilir hic bilmiyorum arkadaslar.
Biraz uzun oldu ama yardimci olabilirseniz cok sevinirim