Şu cihaz da hoş görünüyor. Bilgi sahibi olanlardan yorum alabilirim. Aslında bu cihaz hoşuma gidiyor. Oem muhtemelen. Ünite şart mı bu cihazlarda?
Ekli dosyayı görüntüle 55613
AynenForum'da bu konuda pek yanıt alamazsınız, Android cihazlar genel olarak düşük kalite cihazlardır, stabilite ses kalitesi araca uyum oldukça sorun yaşarsınız, Forum bu konuda Orjinal Multimedya'cıdır çok büyük çoğunlukla, Android konuşan taktıran hiç görmedim forumda desem yeridir heralde
VW Araçlarda Medya'yı sadece teyp gibi düşünmeyin, araçla entegre halde bi çok fonksiyon üstlenme yanında aracın ayarlarını yönetme fonksiyonları da içerir, Android kesinlikle tavsiye etmem. Memnun değilsenin daha üst seviye bi orjinal ekipman ile değiştirmeyi düşünün, Forum'da çok kişinin yaptığı gibi.
Madde yoktan var olmaz, var olan yok olmaz.İyi ve Ucuz kavramı hiçbişey de yan yana olmaz hocam, Ucuz'sa çok net iyi değildir
Ucuz olsun istiyorsanız kaliteden ödün vermek kaçınılmaz, bütçenize göre karar vermeniz lazım tabii ki.
Tecrübeli ile sabit. Midline Plus aracımda en düşük Media vardı. Ses kalitesi orijinal olmayan Android veya Çin Ünitelerine göre mükemmeldi.Ses kalitesi önemli ise en düşük orjinal ünite'den bile vazgeçmeyin derim, Golf7'de takılı en düşük orjinal ünitenin dahi ses kalitesi oldukça iyidir.
Hocam buna ekstra masraf gerekir mi? Bileşen koruma kaldırma vs gibi. Montajı kaça patlar bize? Bu ünite orijinal olarak mi geçiyor?Anahtar teslim 9.000 tl satiyorum golf 7 kasa icin
Eger 7.5 kasa olursa tesisat masrafi 1500-2500 tl arasi duser
Selam hocamHocam buna ekstra masraf gerekir mi? Bileşen koruma kaldırma vs gibi. Montajı kaça patlar bize? Bu ünite orijinal olarak mi geçiyor?
Flac dosya türünü destekler mi?
Video oynatma varmı?
Tak çalıştır olarak mı ayarlanmış?
Aklımda bu ünite var. Navigasyon yüklü mü geliyor biz mi satın alıyoruz?
Böyle sorular var kafamda.
Video oynatma sonradan açılabiliyormu hocam? Yoka bu cihaz mı desteklemiyor?Selam hocam
Bilesen koruma kaldirildi tak calistir
Navili cihaz degil navili olursa sd karta dosyasını yukluyorsunuz karti takiyorsunuz navili cihaz 1.000 eklenir
Orjinal cihaz bu kadar para verip cakma urun vermek dolabdiricilik olur
Flac destekler video oynatmaz
Ekstra masraf yok full kablo tesisatina usb sine kadar veriyorum
Montaj fiyat ortalama 500 tl civari