Merhabalar, 2017 golf mk 7.5 1.6 tdi dsg sahibiyim. Yaklaşık 2 yıldır aracı kullanmaktayım aracım 73000 km de. Kar yağışı yoğun bir ilde yaşıyorum, dün araç buzda pati çektiği için araç haraket etmiyordu. Bu sebeple aranı N konumuna alıp iterek hareket ettirebildik. Bu itme esnasında manevra freni arka sensörlerden bizi algıladığı için bir iki kez devreye girdi. Daha sonra hareket ettiğimde dur kalklarda auto hold devredeyken gaz ve fren pedalından garip sesler gelmeye başladı, bu sesi sanki manevra freni devreye girdiğinde gelen sese benzettim. Ses durma esnasında fren pedalına sert basıp ayağı çekince geliyor o esnada gelmiyorsa kalkış esnasında gaz pedalına basınca geliyor. Sesin kısa bir videosunu çektim.
Sanki el freni çekiyormuşçasına gelen ses. Bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu? Bu arada aracı yetkili servise bıraktım servis inceliyor ama henüz sorun tespit edilemedi.
Sanki el freni çekiyormuşçasına gelen ses. Bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu? Bu arada aracı yetkili servise bıraktım servis inceliyor ama henüz sorun tespit edilemedi.