- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
Merhabalar, daha önce hayalet ekran kodlarken aracımın abs si uçmuştu bununla beraber direksiyon ve fren fonksiyonları bozulmuştu. Bunun üzerine geri getirmek için ayarları bir kaç kalibrasyon yaptık ve çözüldü. Ancak resimde göreceğiniz arıza kodu kaldı. Yaklaşık 5 aydan beri bu şekilde kullanıyorum araçta herhangi bir problme yok ancak arıza kaydını bir türlü silemedim. İnternette araştırdığıma göre (Motor Kontrol Modülü Yanlış Kodlanmış P1612) diye bir şey çıkıyor. Bazı sitlerde de immobilizer anahtar kodlamasıyla alakalı olduğuda yazıyor.
Hatala ilgili resim ekledim. Bu hatayı nasıl giderebilirim. Servise mi gitmeliyim. Aracıma sonrada ACC yaptırdım orjinal kodlamayla bu yüzden serviste başka bir şey başımıza gelir diye de çekiniyorum. Burada bilen biri illaki vardır. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hatala ilgili resim ekledim. Bu hatayı nasıl giderebilirim. Servise mi gitmeliyim. Aracıma sonrada ACC yaptırdım orjinal kodlamayla bu yüzden serviste başka bir şey başımıza gelir diye de çekiniyorum. Burada bilen biri illaki vardır. Yorumlarınızı bekliyorum.