benim aracım 2018 hıglıne tsi dijon jant takılı yani açıkcası hiç bilmiyorum öne ne takıcaz arkaya ne yada kaç mm olcak hiç bilgim yokKesinlikle eibach tavsiye ederim. 2 Senedir pro kit kullanıyorum önler 3,5 arkalar 3 cm olan serisinden sport line kiti de mevcut onlar 5 cm lik konfor 10/9 diyebilirim yalnız alırken dizel benzin seçeneğine dikkat edin dizel ve benzin yaylarının kodları farklı (araçta 18 durban var)
tamam ilginiz için çok tşk ederim@Ali doruk Merhaba, forumda spor yay konusunda daha önce yazılmış onlarca mesaj var. Arama yaparsanız aradığınız bilgilere ulaşabileceğinize inanıyorum.
Dijon jantlar ile resmi buyrun; hocam eibach pro kit tavsiye ederim 17 dijon ile bu görüntü alıyorsunuz pro kit önler 3,5 arkalar 3 cm olarak geliyor zaten 18 ilede bu görüntüyü elde edebilirsiniz konfor olarakta dediğim gibi 10/9 (kendi yorumlamama göre)benim aracım 2018 hıglıne tsi dijon jant takılı yani açıkcası hiç bilmiyorum öne ne takıcaz arkaya ne yada kaç mm olcak hiç bilgim yok
Benim aracım dizel olduğu için çoğu yorumlarda dizel normale göre ağır olduğu için önler biraz daha yere yakın olabilir diye duymuştum. Yaşadığım şehirde bir tane daha golf var oda dizel oda aynı.önler çok basık degil mi
ok çok tşk ederimBenim aracım dizel olduğu için çoğu yorumlarda dizel normale göre ağır olduğu için önler biraz daha yere yakın olabilir diye duymuştum. Yaşadığım şehirde bir tane daha golf var oda dizel oda aynı.