Yazlık lastiklerin de ömrü bitmişken yaza dijonlarla girelim düşüncesindeyim fakat dijonlanmak bir türlü nasip olmadı, ya jantı ya lastiği ya da fiyatı beğenemedim. Forumda mümkünse Ankara içi dijon satan var mıdır acaba?
Bende teyakkuzdayım ama jant lastik takım olarak istediğim gibi lastik ile bulmak çok zor. O yüzden karar da veremiyorum 16 dover janta direk michelin alıp taksam mı diye düşünüyorum. Ayrı ayrı almaya kalksak bi ton para…Yazlık lastiklerin de ömrü bitmişken yaza dijonlarla girelim düşüncesindeyim fakat dijonlanmak bir türlü nasip olmadı, ya jantı ya lastiği ya da fiyatı beğenemedim. Forumda mümkünse Ankara içi dijon satan var mıdır acaba?
Merhaba duruyor mu?Arkadaşlar bu arada elimde tek dijon jant var lastiksiz, stepneden çıkma çok temiz. İlgilenen olursa mesaj atabilir
bende 19 bin km de sökülmüş jant lastik var yazlıklar bristone turanza kışlıklar continental mevcut sadece jantlara 6500₺ istiyorumYazlık lastiklerin de ömrü bitmişken yaza dijonlarla girelim düşüncesindeyim fakat dijonlanmak bir türlü nasip olmadı, ya jantı ya lastiği ya da fiyatı beğenemedim. Forumda mümkünse Ankara içi dijon satan var mıdır acaba?
Satıldı hocamMerhaba duruyor mu?
bende 19 bin km de sökülmüş jant lastik var yazlıklar bristone turanza kışlıklar continental mevcut sadece jantlara 6500₺ istiyorum
merhaba yazlık lı kaçistiyorsunuz, jantta işlem var mı
7000 bin bırakabilirim jantlarda işlem boya kırık kaynak çizik yoktur
Kayseri ve civarı 17 dijon jant lastik takımı alınır
Jantlar alındıKayseri ve civarı 17 dijon jant lastik takımı alınır