frhtmst
Üye
- İsim
- Ferhat Mesut Görür
Arkadaşlar, hayırlısı diyorum sakin kalmaya çalışıyorum da bu golfümde aksiliklerin arkası kesilmedi inşallah bu son olur diyerek anlatayım. Aslında anlatacak birşey yok resimlere baktığınızda göreceksiniz, tavanın bagaj kapağına doğru gelen kısmında sudan kaynaklı nemlenme olmuş ve kurumuş leke yapmış bakınız:
Bir arkadaşım daha var o da 1 ay kadar önce 2016 model Golf aracını teslim aldı ve onda da durum aynı.
Ne olabilir dersiniz, imkanı olan şu 3 4 aylık sürede golf alan arkadaşlarımız da kendi araçlarına bakabilirler mi durum nedir allah göstermesin vaziyet nedir. Öyle bir yer ki arka koltukla işim olmaz ayda yılda biri oturdu da o söyledi. Diğer arkadaşıma ben bak demesem onun da hiç haberi yok vaziyetten.
Samsung Galaxy Note4 ile gönderildi
Bir arkadaşım daha var o da 1 ay kadar önce 2016 model Golf aracını teslim aldı ve onda da durum aynı.
Ne olabilir dersiniz, imkanı olan şu 3 4 aylık sürede golf alan arkadaşlarımız da kendi araçlarına bakabilirler mi durum nedir allah göstermesin vaziyet nedir. Öyle bir yer ki arka koltukla işim olmaz ayda yılda biri oturdu da o söyledi. Diğer arkadaşıma ben bak demesem onun da hiç haberi yok vaziyetten.
Samsung Galaxy Note4 ile gönderildi