Golf 8 Impression Serviste Retrofit Fiyatları

MrEngineer

Üye
İsim
Barış
Merhabalar, aşama aşama aracıma taktırmak istedigim bazı urünler vardi bunların montaj dahil servis fiyatlarını sordum gelen bilgiler aşağıdaki gibidir. Taktırmak isteyen varsa bilgisi olsun.

Katlanır Ayna: 5700 TL
Ön ve Arka Orjinal Park Sensörü: 7200 TL
Geri Görüş Kamerası: Şuan için takılamıyor
Appconnect: 4300 TL

Not: Şasi numarası ile kontrol sağlandıkdan sonra net bilgi veriliyor. Bu fiyatlar takılması mümkünse..

Merhabalar, aşama aşama aracıma taktırmak istedigim bazı urünler vardi bunların montaj dahil servis fiyatlarını sordum gelen bilgiler aşağıdaki gibidir. Taktırmak isteyen varsa bilgisi olsun.

Not: Şasi numarası ile kontrol sağlandıkdan sonra net bilgi veriliyor. Bu fiyatlar takılması mümkünse..

Daha önce benim araç için sorguladığımda appconnect olmuyor şuan demişlerdi acaba şimdi oluyormu bir sorayım

Doğuş oto esenyurt appconnect olmuyor dedi bugün

Aynen net bilgi aldım bende fabrika çıkışı impression larda var ama sonradan olmuyor dendi…
şuan ender elektronik onların olmuyor dediği işlemi araca işleyerek yapıyor…
sadece rakam çok yüksek ne zaman inecek rakamlar diye sordum piyasa da tek elden olduğu sürece inmez dedi…
umarım diğer vag işleri yaparlarda bu sistemi çözer ve bizlerde appconnect sahibi oluruz…

Park sensörü için resmi servisle görüştüm .. 4500 Tl ye takılıyor dedi.. Ama ekranda görsel çizgiler yok , ses ikazı var diyor.. 200-300 Tl lik uyduruk ses ikazlı sensör için 4500 Tl..
Katlanır ayna takılabiliyormuş birde..

Aynen net bilgi aldım bende fabrika çıkışı impression larda var ama sonradan olmuyor dendi…
şuan ender elektronik onların olmuyor dediği işlemi araca işleyerek yapıyor…
sadece rakam çok yüksek ne zaman inecek rakamlar diye sordum piyasa da tek elden olduğu sürece inmez dedi…
umarım diğer vag işleri yaparlarda bu sistemi çözer ve bizlerde appconnect sahibi oluruz…
Bence esenyurttaki doğuş otoya aksesuar ve opsiyon için gidilmemeli çünkü geçen sene kendi aracım olan golf 7.5 kasa comfortline için servis bakımı için gittim bakım dışında hız sabitleyici ve katlanır ayna taktıracaktım alaycı bir şekilde takmıyoruz aracın desteklemiyor bunları taktıracaksan git highline alın diye cevap aldım

Bence esenyurttaki doğuş otoya aksesuar ve opsiyon için gidilmemeli çünkü geçen sene kendi aracım olan golf 7.5 kasa comfortline için servis bakımı için gittim bakım dışında hız sabitleyici ve katlanır ayna taktıracaktım alaycı bir şekilde takmıyoruz aracın desteklemiyor bunları taktıracaksan git highline alın diye cevap aldım

Ben mk8 için Ender Elektronikten başka yere gitmedim gitmeyide düşünmüyorum…

Konu başlıklarımda yaptırdığım herşeyi mk8 sahipleri okuyabilir…

Ender Elektronik şuan mk8 araçlar için en kapsamlı araştırma yapan a dan z ye herşeyin montajı ve kodlamasını yapan tek yer…

Piyasa da bu kapsamda bu kadar uygulamayı yapan hiç bir yer yok araç gelecekte yapacakta falan uzun işleri bunlar…

Ender Elektronikte mk8 sahibi olan bir müşteri var mesela adaptif şasi yaptırıyor amortisörler yaylar sensörler kontrol modülleri tesisat vs vs başladılar yapmaya servise sorsan kamera takamıyor herhalde o ne falan der…

Son düzenleme:
İstanbul da olanlar için Ender çözüm.. Anadolu da ikamet edenler için çözüm zor..

Appconnect: 4300 TL nerden fiyat aldın.Bayi adını paylaşır mısın

Geri
Üst Alt