Bugün 1.6 TDI Highline DSG aracı İstanbul AVEK'ten teslim aldım nihayet. İzlenimlere geçmeden evvel fotoğraflarda da görüleceği üzere Çeki Demiri Kapağının etrafında tamponda çizikler varmış ancak o kadar hızlı teslimat yapıldı ki farkına bile varmamışım hemen teslimat yerinin dibindeki benzinlikte depoyu doldururken çektiğim fotoğraflarda eve (Çorlu) ulaştığımda farkedip çıkıp baktım maalesef çizik varmış. Tabiki bu durum üzücü olsa da Golf sevgimizi baltalayacak nitelikte bir durum değil. Yaklaşık olarak 22 yıllık Renault macerasından sonra yeni sularda yelken açmak gibi oldu. Son kullandığım araç 2006 2.0 Turbo Privilege OV Laguna idi, Golf u alırken aslında rahatlığı ve konforu bakımından acaba mı demiştim ama bugün beni yanılttı ve resmen kendine aşık etti hele ki yakıt tüketimi çok çok iyi. Elbette o bana ben ona alışınca herşey çok daha güzel olacaktır. Ayrıca flash belleğimdeki müzikleri dinleyemedim sebebin anlayamadım. Bellek Fat32 formatlı şarkılar mp3 olarak kaydedildi. Taktığımda tanınmayan aygıt yazısı gordum. Ayrıca merak eden arkadaşlar için benim multimedya 19A olarak geldi.
Bu çizik konusunda acaba neler yapabilirim daha evvel başına gelen arkadaşlarım var mı acaba?
Bu çizik konusunda acaba neler yapabilirim daha evvel başına gelen arkadaşlarım var mı acaba?