Selamlar, arkadaşımın 2019 troc aracına şerit takip ve diger gizli ozellikleri açtırmak istiyoruz. Kocaeli veya Sakarya'da yardimci olabilecek var mı?
Ömür hocam teşekkürler, @Gökhan Bilgin özelden uzaktan baglantiyla yapabilirim yazdı ancak kablom yok maalesef. Serit takip kodlaması da vcds ile açılıyor diye biliyorum. Sizin kablonuzla Gökhan hocam da uygun görürse uzaktan bağlanabiliriz.Ali hocam merhaba bende kablo var kendi aracımın gizli özelliklerini açıp basit kodlamaları yapıyorum. İsterseniz deneriz.
Ama şerit takipi bilmiyorum tabi direkt vcds ile açılabiliyor mu üstadlar bilir...
tamamdır yardımcı olurum haberleşelim.Ömür hocam teşekkürler, @Gökhan Bilgin özelden uzaktan baglantiyla yapabilirim yazdı ancak kablom yok maalesef. Serit takip kodlaması da vcds ile açılıyor diye biliyorum. Sizin kablonuzla Gökhan hocam da uygun görürse uzaktan bağlanabiliriz.
Serit takip icin odis gerekiyormus galiba en azindan Gokhan hocam vcds ile baglanamamis. Serit takip icin mutlaka odis gerekiyor mu onu öğrensek guzel olur aslında.tamamdır yardımcı olurum haberleşelim.