Yunus_Nalcacioglu
Yeni Üye
anladım, agm ise agm efb ise efb almak gerekiyor yani. Peki amper olayını nasıl çözmek lazım 60 amper olan var meselaSizin mevcuttaki efb mi agm akü mü ona dikkat edin. Ben kendi aracıma varta aldım
Benim de aküm bitti bi ara, en yakın elektrikçiye gittim üstündekine bakıp bu efb dedi. Varta efb taktık. Ona istinaden efb mi agm mi diye sordum. Birde bazı arkadaşlar kodlama yapılması gerekiyor dedi start stop devreye girebilmesi için ama bende hiç kodlama yapılmadı. Devreye giriyor start stop. Ben sizi yanlış yönlendirmiyim arkadaşlar kodlama yapılması gerekiyorsa bildikleri bir şey vardır mutlakaanladım, agm ise agm efb ise efb almak gerekiyor yani. Peki amper olayını nasıl çözmek lazım 60 amper olan var
hocam benim bildiğim kadarıyla benzinli araç içim efb uygundur ama agm de takılabiliyor dizele efb takılamıyor bu konuda kafa karıştırmaya gerek yok aslında siz efb alın amper olarak yuvaya hangisi sığarsa o alınabilir sanırım üzerindekine bakın ona göre en yeni tarihli varta marka akü alabilirsiniz . Kodlama şu şekilde mesela üzerinde ki akü 59 amper ise 59 amper alırsanız kodlamaya gerek yok ama üzerindekinden daha yüksek amper olanı alırsanız yüksek ampere göre kodlama yapılması gerekiyor araç yüksek ampere göre aküyü şarj etmesi içinArkadaşlar merhaba,
İlk defa akü alacağım start stoplu almam gerekiyor sizce bu doğru seçenek mi ?
Ekim üretimli aküymüş.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 55980