ALKIN
Üye
Dostlar merhaba çıkma 2 adet ayna kapağı alıp boyatacağım Golf R ın gri renk boya kodunu bulamadım bilen varmı acaba?
Saygılar…
Saygılar…
Ben de merak ettim ama öyle bir kod yayınlanmamış olabilir.Dostlar merhaba çıkma 2 adet ayna kapağı alıp boyatacağım Golf R ın gri renk boya kodunu bulamadım bilen varmı acaba?
Saygılar…
Folyo kaplamayıda düşündüm fakat oracal marka cast folyo bulamadım metre işi. Hiç canlıda görmedim mat mı parlakmı bilemiyorum yabancı forumlarda da baktım kod yok hiçBen de merak ettim ama öyle bir kod yayınlanmamış olabilir.
Aynı görüntüyü verecek folyo zor, bulsanız da uçuk paralar olacağı için değmez. Boya kodu bulunursa uğraşa değebilir.Folyo kaplamayıda düşündüm fakat oracal marka cast folyo bulamadım metre işi. Hiç canlıda görmedim mat mı parlakmı bilemiyorum yabancı forumlarda da baktım kod yok hiç
Sonradan gördüm hocam. Tamamen okumadan atlayınca öyle oluyor@Recep Gül L041 siyah hocam, gri olan soruluyor.
EstağfirullahSonradan gördüm hocam. Tamamen okumadan atlayınca öyle oluyor
Baktığınız kapak sonradan boyanmış olabilir mi? Çok replika kapak gördüm, anlattığınız gibi bir görüntü ile hiç karşılaşmadım.Replika gri ayna kapakları var birtanesini görme şansım oldu, tabi kalite kalitedir muhtemelen ama parmak ruloyla boyamışlar sanki boya altında tozlar pütürler doluydu. Boya kodu var muhtemel ama birtürlü bulamadım
Olabilir belkide öyledir orjinallerde mat mı acaba ?Baktığınız kapak sonradan boyanmış olabilir mi? Çok replika kapak gördüm, anlattığınız gibi bir görüntü ile hiç karşılaşmadım.
Bu konu 2011 senesinde açılmış, o senelerde mk6 R konuşulmuş aynı forumda güncel olanıda vardır belki ama nasıl arayacağımı bilemedimEkli dosyayı görüntüle 56013Ekli dosyayı görüntüle 56014Hocam renk olarak eğer üniversal siyah mı eğer öyle ise renk kodu L041 olarak buldum yabancı forumda.
Burayı bir inceleyin isterseniz.
Birde renk kodu listesi pdf buldum onuda eklemeye çalışıcam.
Orijinalini canlı görmedim hiç, ama fotoğraflara bakınca aynı gibi görünüyor.Olabilir belkide öyledir orjinallerde mat mı acaba ?
Fabrikada çalışan boyacı bir arladaşımla görüştüm biraz önce malesef boya değilmiş mat krom kaplamaymış türkiyede ABS plastiği kaplayan firmalar ve do it yourself satılan setler varmış fiyatları 1.000 tl gibi kimyasal ile oluyormuşOrijinalini canlı görmedim hiç, ama fotoğraflara bakınca aynı gibi görünüyor.