Discover pro/video format

Turhan

Üye
İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf 1.4 TSI-BMT 125 Highline 2015
Arkadaşlar,bayağıdır araştırıyorum fakat somut bir şey bulamadım,inşallah aranızda bilgisi olan vardır.Sorunum şu:Bende Discover Pro cihaz var,SD kart veya USB üzerinden video oynatmaya çalışıyorum fakat birtürlü doğru formatı bulamadım.Acaba cihazda bir sıkıntımı var yada aktif edilmesi gereken bir şeymi var anlayamadım doğrusu.Önce SD kartla Mp4 olarak 720P denedim olmadı,sonra AVI'ye 420p olarak convert ettim yine hüsran.Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Video format işini çözdüm,şuan sıkıntısız SD kart üzerinden video izleyebiliyorum.Benzer sıkıntı yaşayana yardımcı olabilirim.
Şimdi hareket halinde video izleme olayını halletmek istiyorum.İstanbul/Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum.Bunu İstanbul içi yaptırabileceğim bir yer önerirmisiniz,ve maliyeti ne olur?

Video format işini çözdüm,şuan sıkıntısız SD kart üzerinden video izleyebiliyorum.Benzer sıkıntı yaşayana yardımcı olabilirim.
Şimdi hareket halinde video izleme olayını halletmek istiyorum.İstanbul/Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum.Bunu İstanbul içi yaptırabileceğim bir yer önerirmisiniz,ve maliyeti ne olur?
Merhaba! Hangi formatta hangi programla indiriyosunuz

Sorunu nasıl çözdüğünü de anlatırsan sorun yaşayanlar da faydlanır.

Geri
Üst Alt