Tolga Tolga
Üye
- İsim
- TolgaTolga
Değerli arkadaşlarim,Golf7 araci olup da iç temizlik yapan arkadaşlar kullandiklari ürünleri yazabilir mi acaba?Zarar vermeyen deterjan vesaire.Teşekkürler şimdiden
Çok teşekkür ediyorum cevabiniz içinÖncelikle makine şart bezle lekeleri hapsedersiniz yüzeyi gider içten kusmalar yapar. Bej rengi ise riske girmeyin firmaya yaptırın.
Siyah alcantara koltuklar için püskürtme ve iyi vakum yapacak makine olması lazım. Aracı aldığımda yaz ayında konu ile alakalı olmasa da ilk iş aracın alt takımını tabanını yıkattım. Sonra içine Valet Pro 500ML aldım püskürtüp 2 dakika bekleyip vakumla çektim 2.tur yaptım ilk tur çamur oldu su 2.turda yeterince berraktı taban halısı tüm koltuklara tüm gün uğraştım makine ile yapın.. iyi bir ürün alın video attım fikir vermesi açısından..
En sıcak yaz günlerinde işlem yaparken diğer taraftan camlar açık kurusun ıslak bekletmeyin kokar iz bırakır..
Yapılır sıkıntı yok ama suyu çok bekletmeden vakumlamak gerekir., evde halı/koltuk yıkama makineniz var ise siz dışarda yapan kişilerden daha iyi temizlersiniz.Hazır konusu varken bende birşey sormak istiyorum. Aracımda Ergoactive ısıtmalı koltuklar mevcut. Aracımı aldığımdan beri hiç koltuk yıkatma yapmadım sizce ısıtmalı koltuklardan dolayı yıkatma işleminden sonra bir sıkıntı yaşar mıyım?