Polo kumandası çalışmıyor

alper32

Katılımcı Üye

İsim
Alper
Selamlar,
Polo aracımın kumandası kilitleme yapmadı, üzerindeki kırmızı ışık da yanmıyor. Pili bitti sandım, değiştirdim, düzelmedi. Kontağa takıp çalıştırınca herhangi bir uyarı vermiyor. Diger anahtar çalışıyor. Kapıya dışardan takıp tanıtma yaptım, düzelmedi.
Ne olabilir sizce?
Polo 2017 allstar

Selamlar,
Polo aracımın kumandası kilitleme yapmadı, üzerindeki kırmızı ışık da yanmıyor. Pili bitti sandım, değiştirdim, düzelmedi. Kontağa takıp çalıştırınca herhangi bir uyarı vermiyor. Diger anahtar çalışıyor. Kapıya dışardan takıp tanıtma yaptım, düzelmedi.
Ne olabilir sizce?
Polo 2017 allstar
Aklıma kalibrasyon geldi direkt hocam o yüzden direkt yazdım. Anahtarı kontağa takıp açma tuşuna basılı tutuyorduk sanırım.

Selamlar,
Ne olabilir sizce?
Polo 2017 allstar
Diğer anahtar sorunsuz çalışıyor ve pilinide sağlam olan pille değiştirince durum değişmiyorsa, büyük ihtimal anahtar arıza yapmıştır, oksitlenme, sıvı teması yada herhangi birşey içinde kısa devreye neden olmuş olabilir, arabayı çalıştırıyorsa demekli immobilizer çipi sağlam ancak kapıları kontrol enden devrelerde problem var diye düşünebiliriz. Anahtar tamiri yapan elektronikçiler sorunu çözebilir

Geri
Üst Alt