thelakayit
Üye
Değerli forumdaşlarım bu forumda yıllardır çoğu problemlere servislerden ve ustalardan daha önce tanı koyduk .Bu güvenle bazı fikirlerinizi ve yorumlarınızı merak ettim.
Aracım sabah çalıştığında çok sarsıntılı ve sesli bir çalışmayla güne başlıyor.Gün içerisinde aracın sesi artmış durumda ve devir bazen yüksek çalışıyor (dpf katalizör değil bunu test ettim).Eskiden ışıklarda bile çalıştıgını hissetmezdim şimdi arac sesi duyuyorum.Bir de motordan içeriye gelen şakırdı veya tüplü araçların enjektör sesi gibi şık şık tarzında ses duyuyorum.
1.bununla alakalı başına gelen var mıdır?
2.Eğer enjektörlerden birisi ise temizletme yoluna gitmemi tavsiye edermisiniz?
3. Enjektör aracın sesinin artmasına bağırmasına yol açarmı (baskı balatalar yeni bu arada)
4.Başka bir tanı veya öneriniz var mıdır ?
Aracım sabah çalıştığında çok sarsıntılı ve sesli bir çalışmayla güne başlıyor.Gün içerisinde aracın sesi artmış durumda ve devir bazen yüksek çalışıyor (dpf katalizör değil bunu test ettim).Eskiden ışıklarda bile çalıştıgını hissetmezdim şimdi arac sesi duyuyorum.Bir de motordan içeriye gelen şakırdı veya tüplü araçların enjektör sesi gibi şık şık tarzında ses duyuyorum.
1.bununla alakalı başına gelen var mıdır?
2.Eğer enjektörlerden birisi ise temizletme yoluna gitmemi tavsiye edermisiniz?
3. Enjektör aracın sesinin artmasına bağırmasına yol açarmı (baskı balatalar yeni bu arada)
4.Başka bir tanı veya öneriniz var mıdır ?