Servis bakımı ve fren hidroliği değişimi

Zafermtl

Üye
İsim
Zafer
İyi günler konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum daha yeniyim
2017 aralık ayı çıkışlı golf comfortline 1.0 aracım için bugün servisten arandım ve servis bakımının yaklaştığını ve buji ve fren hidroliğininde değişmesi gerektiğini söylediler aracım şuan 27 bin km de buji ve rutin bakım için 2900 lira fiyat çıkardılar fren hidrelioğini de değiştirirsek 3358 tl fiyat çıkardılar sadece fren hidroliği değişimi 458 lira şuan için aracın km düşük olduğu için bujileri değiştirmek istemiyorum ama fren hidroliği değişmesi gerekebilir sizce 458 lira sadece fren hidroliği için verilen fiyat normalmi dışarda kaça değiştirirler bilmiyorum yetkili serviste yaptırmalımıyım

Hocam fren hidroliğini mutlaka serviste degistirin diyorlar dışarda sorun oluyormus diye duydum.Ben gecen yil bakimda degistirmistim 2018 aracım 1.0 dsg.Bu sene de büyük ihtimalle bujilerde değişecek.Fren hidroliği önemli.

Hocam fren hidroliğini mutlaka serviste degistirin diyorlar dışarda sorun oluyormus diye duydum.Ben gecen yil bakimda degistirmistim 2018 aracım 1.0 dsg.Bu sene de büyük ihtimalle bujilerde değişecek.Fren hidroliği önemli.
458 lira fiyat için ne diyorsunuz

@Zafermtl
Hidrolik değişimi 340₺
Mini bakım 1.528₺ olması gerekir.

Bu rakamlardan yüksek ise zam gelmiştir.
Telefonla verilen fiyata itibar etmeyiniz.
Gidecekseniz telefonunuza Volkswagenim uygulamasını kurup uygulamadan randevu alınız.

Son düzenleme:

Yetkili servisle alakalı yazışmalar bu konuda lütfen.

@Zafermtl
Hidrolik değişimi 386₺
Mini bakım 1.621₺ olması gerekir.

Bu rakamlardan yüksek ise zam gelmiştir.
Telefonla verilen fiyata itibar etmeyiniz.
Gidecekseniz telefonunuza Volkswagenim uygulamasını kurup uygulamadan randevu alınız.

Anladım belirttiğiniz başlıktan yazmaya devam ediyorum

Geri
Üst Alt