Koltuktan gelen ses

Mertshn

Üye
İsim
Mert
Araç
Volkswagen Golf 7,5
Sağ ön koltukta kasise ya da bozuk yola girdiğimde tıkırdı sesi geliyor. Boncuk ya da bozuk para sesine benzer.
Bunun nedeni nedir ? Nasıl çözülür ?

Biri koltuğa oturduğunda ses çıkmıyor boşken yapıyor sesi.

Koltuktan bozuk para sesi gibi sesin gelmesi çok garip, koltuğun raylarının olduğu kısma cebinizden bozuk para düşmüş olabilir. Koltuğu ileri geri çekip mekanizma kısımlarına dikkatlice bakın isterseniz.

Sağ ön koltuk yada sağ ön kapıdan benim Araçtan da ses geliyor. Sanki böyle cızırtı gibi özellikle bozuk yollarda. Aynı sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mı acaba

Sağ ön koltuk yada sağ ön kapıdan benim Araçtan da ses geliyor. Sanki böyle cızırtı gibi özellikle bozuk yollarda. Aynı sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mı acaba
Sağ kapıdaki cam açma düğmesi olabilir mi ?
Bana da eşim söyledi, eliyle hafiften dokunduğunda sesin kesildiğini söylüyor.

Aracı başkasına sürdürün siz geçip her yere dokunarak kontrol edin hocam. En kesin böyle bulursunuz sanırım. Tabi koltuktan geliyorsa oturduğunuzda ses kesilebilir de belki

Sağ kapıdaki cam açma düğmesi olabilir mi ?
Bana da eşim söyledi, eliyle hafiften dokunduğunda sesin kesildiğini söylüyor.

Aracı başkasına sürdürün siz geçip her yere dokunarak kontrol edin hocam. En kesin böyle bulursunuz sanırım. Tabi koltuktan geliyorsa oturduğunuzda ses kesilebilir de belki
Böyle sanki sağ kapının altından gibi yani üstte cam açma tuşunun ordan değil. Çok sık yapmıyor. Zırıltı şeklinde. Araçtaki titreşim artınca ses yapıyor. Düz yolda hiç yok denebilir. Söylediğini yapmak lazım. Teşekkür ederim hocam

Geri
Üst Alt