Gazi_Polat
Yeni Üye
2014 1.6 dizel golf 7 100bin kmde triger seti ne zaman değişir, triger seti değişmesi gerektiğini nasıl anlayabiliriz ?
Araç da su kaçağı olmuyor hocam. 100 bin bakımlarinda neleri değiştirmem gerekiyor120 binde değiştirmeniz lazım. Aracınızda su kaçağı olmadığına emin olun.
Hangi markayı önerirsiniz birde fiyatlarj ortalama nedir bilginiz var mı100 bınde değişir kardeşim vakti gelmiş ina marka triger taktır devir daimde değişmesi gerek
Standart periyodik bakım. Yağ, yağ filtre, hava filtre, polen filtre. Bir önceki bakımda mazot filtre değişmediyse onu da ekleyebilirsiniz.Araç da su kaçağı olmuyor hocam. 100 bin bakımlarinda neleri değiştirmem gerekiyor
Tamamdır hocam teşekkür ederimStandart periyodik bakım. Yağ, yağ filtre, hava filtre, polen filtre. Bir önceki bakımda mazot filtre değişmediyse onu da ekleyebilirsiniz.
Daha da zamlar gelmeden triger kayışı, su pompası, v kayışı ve v kayış gergi bilyasını değiştirmek isterseniz servisten bir fiyat alın. Ekimde Golf 6 araç için bakımla beraber 5,5 gibi bir rakam ödedim. Herhalde 7.5-8 arası fiyat verirler.
INA veya contınental markalar iyidir,Hangi markayı önerirsiniz birde fiyatlarj ortalama nedir bilginiz var mı
Merhaba benim golf 7 triger 100500 de değişti ama ses yapıyordu, kayış sağlamdı sadece bilyede sorun vardı ben komple değiştirdim. bir ustaya baktırırsan daha iyi olur. Normalde 120-180 bin arası değişiyor.2014 1.6 dizel golf 7 100bin kmde triger seti ne zaman değişir, triger seti değişmesi gerektiğini nasıl anlayabiliriz ?