Triger Değişimi

Gazi_Polat

Yeni Üye
İsim
Gazi
Araç
Golf 7
2014 1.6 dizel golf 7 100bin kmde triger seti ne zaman değişir, triger seti değişmesi gerektiğini nasıl anlayabiliriz ?

100 bınde değişir kardeşim vakti gelmiş ina marka triger taktır devir daimde değişmesi gerek

120 binde değiştirmeniz lazım. Aracınızda su kaçağı olmadığına emin olun.

Araç da su kaçağı olmuyor hocam. 100 bin bakımlarinda neleri değiştirmem gerekiyor
Standart periyodik bakım. Yağ, yağ filtre, hava filtre, polen filtre. Bir önceki bakımda mazot filtre değişmediyse onu da ekleyebilirsiniz.
Daha da zamlar gelmeden triger kayışı, su pompası, v kayışı ve v kayış gergi bilyasını değiştirmek isterseniz servisten bir fiyat alın. Ekimde Golf 6 araç için bakımla beraber 5,5 gibi bir rakam ödedim. Herhalde 7.5-8 arası fiyat verirler.

Standart periyodik bakım. Yağ, yağ filtre, hava filtre, polen filtre. Bir önceki bakımda mazot filtre değişmediyse onu da ekleyebilirsiniz.
Daha da zamlar gelmeden triger kayışı, su pompası, v kayışı ve v kayış gergi bilyasını değiştirmek isterseniz servisten bir fiyat alın. Ekimde Golf 6 araç için bakımla beraber 5,5 gibi bir rakam ödedim. Herhalde 7.5-8 arası fiyat verirler.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Dizellerde 120 bin km, Benzinlilerde 180.000 yaşa bakılmaksızın diye biliyorum. Tabii bu yetkili servislerin görüşü, özel servisler doğru bulmuyor bu görüşü.

120.000 KM de değişiyor. 100.000 km bakımını yağ ve filtrelerin değişimi olarak yapabilirsiniz

2014 1.6 dizel golf 7 100bin kmde triger seti ne zaman değişir, triger seti değişmesi gerektiğini nasıl anlayabiliriz ?
Merhaba benim golf 7 triger 100500 de değişti ama ses yapıyordu, kayış sağlamdı sadece bilyede sorun vardı ben komple değiştirdim. bir ustaya baktırırsan daha iyi olur. Normalde 120-180 bin arası değişiyor.

Geri
Üst Alt