Golf 5 tampon eki

billurcu_87

Yeni Üye
İsim
Özkan
Bu tampondan bulabilecegim yer varmi.
5bcf11a0468b4709096149d6d1728846.jpg

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
S.a arkadaslar. 2 ay once bu resmi atmistim bu tamponu nerden bulabilirim diye kimseden bir yorum gelmedi.golf 5 te genelde r32 tampon eki takiyorlar..kalip olarak r32 tamponla ayni tek fark egsozun orjinal sol tarafta olmasidir.r32 de ise orta kisimda bildiginiz gibi...cok araştırdım baktimki bu tampon almanyada bulunuyor bunu disardan getirtmek mümkün olmadığını gördüm.sonra forumdaki bir golfte r32 daki kalip ayni ama egsozlar sag ve soldan iki yerden çıktigini gördüm ve arkadasa sordum bunu nerden aldin diye çünkü benim istedigim tampon belki aldigi yerde vardir dedim.arkasta bana kendisinin r32 tampon aldigini ve plastik ustasinda orta kismi kapattirip boyatip sonrada sol ve sag kismindan yer acip cift egsoz koydum dedi.bu da beni umutlandirdi ve mantikli geldi.. dedimki r32 tamponu alayim dedim bende aynisi gibi orta kismini kapatip sadece soldan actirayim dedim ama bizim burda plastikten anlayan usta olmadigi icin hayalim yarim kaldi derkene biraz daha arastirdim tabi internetten baktimki ankarada bady kit karlik vs. İmalatı yapan bir yer buldum. Resim yolladim istedigim eki anlattim oda yapariz dedi.fiyat soyledi tmm dedim hesabina yatirdim ve 3 gün icinde istediğim tamlon ekini yapmislar ve dün kargolandi.merakla bekliyorum gelmesini. İnşallah takinca resim atar sizlerle paylasirim..simdilik hoscakalin...

6052c6798c8980febe8d7d8e76b1113f.jpg

84eea5db84bb2e0a991dc637bbf6f836.jpg

Sizlere behsettigim tampon buydu iste.cok şükür sonunda takabildik..

Dostum çok iyi olmuş bana özelden birkaç foto ve yaptırdığın yerin adresini fiyat bilgisini falan atabilir misin zahmet olmazsa?

Geri
Üst Alt