Audi A7 2.0 TFSİ Mİ 3.0 TDİ Mİ

İsim
Ahmet
Araç
Golf 7 1.2 TSİ, A3 Sedan S-line 35TFSİ
Başlıktada yazdım arkadaşlar A7 2.0 TFSİ mı daha iyi olur yoksa 3.0 TDİ mi hangisi daha fazla yakar hangisinde daha az sorun yaşanır ?

Benzinli araç iyidir ama böyle araçlarda yakıt en son düşünülecek şey bence.
neden düşünülmesinki .d bence düşünülür aynı paraya c coupe 4 coupe gibi seçenekler var o yüzden birazcık soru işareti bırakıyor

Benzinli araç iyidir ama böyle araçlarda yakıt en son düşünülecek şey bence.
2.0 sıfırın bakımı kronik sorunları vb açısından sordum bi nebzede 3.0 genelde daha maliyetli oluyor audilerin 3.0 TDİ'lerini pek bilmiyorum ama Cayenneleri falan iyi biliyorum ordan deneyimim var o açıdan merak ettim

Yeni konu açmak istemedim ve en yakın bu konuyu buldum.

2011 2.0 TFSI motoru nasıl bilirsiniz? Forumumuzda kullananlar vardı galiba. İnternette yağ yakma dışında bir soruna denk gelmedim.

Ayrıca olursa ilk otomatik aracım olacak. Forumdan takip ettiğim kadarıyla kavrama türü kritik.
DSG'nin kuru kavrama mı ıslak kavrama mı olduğunu nasıl anlayacağız? Aracın 250K km'de olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, hangisi başımı daha az ağrıtır?

Teşekkürler.

Başlıktada yazdım arkadaşlar A7 2.0 TFSİ mı daha iyi olur yoksa 3.0 TDİ mi hangisi daha fazla yakar hangisinde daha az sorun yaşanır ?
3.0 tdi yanında güzel bir tam otomatik şanzıman. Şanzımanın daha sorunsuz olduğu kesin, 3.0 tdi da sorun yaşayan duymadım kaba çalışması dışında sorun yok. Tempolu kullanımda 2.0 tfsi daha çok yakar

Son düzenleme:
Yeni konu açmak istemedim ve en yakın bu konuyu buldum.

2011 2.0 TFSI motoru nasıl bilirsiniz? Forumumuzda kullananlar vardı galiba. İnternette yağ yakma dışında bir soruna denk gelmedim.

Ayrıca olursa ilk otomatik aracım olacak. Forumdan takip ettiğim kadarıyla kavrama türü kritik.
DSG'nin kuru kavrama mı ıslak kavrama mı olduğunu nasıl anlayacağız? Aracın 250K km'de olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, hangisi başımı daha az ağrıtır?

Teşekkürler.
2.0 ların hepsi ıslak kavramadır, ayrıca ıslak kavramalarda tüp falan yoktur. :)

• Beğen
Tepkiler: SCC
ben olsam benzinli alırdım

Geri
Üst Alt