Evet başlıktada belirttiğim gibi ağzımdan düşmeyen her gördüğümde kafamı çevirip baktığım ama yıl sonunda askere gidicek olmamın engel olduğu golf sevdam gerçekleşiyor Allah kısmet ederse.Bugüne kadar hep mantığımla hareket ettim babamın otomobilci olması ailemizde bizim için otomobilleri hep ayrı yere koydu.7 yaşımdan beri direksiyonundayım 27 yaşımdayım.İlk kendime ait aracımı üniversitede part time işe başlayarak almıştım.Bu günüme şükür Allah golf almayı nasip etti bana hayırlı işler vererek.Lafı uzattım biliyorum ama içimde ayrı bi heyecan var.Bu sabah siparişi geçip kaporamı gönderdim.2012 model polo aracım içinde ilan açmıştım.2-2,5 ay bekleme süreci deniyor.Evet gelelim yıllardır ikide birde bayileri arayıp fiyat aldığım gelicek araçlar için hayal kurduğum sonra da mutlu bir yuva kurmayı hayal ettiğim hayatımdaki insana kavuşmamı geciktireceğini düşündüğüm için ertelediğim aracımane gerek var arabamız çok güzel derdi hep ama geçen hafta shoowromda incelediğimizden beri o da yolda görünce dönüp dönüp bakmaya başladı