Şifreli uzun bijon

ZaGani

Katılımcı Üye

İsim
oguz
Arkadaşlar merhaba, bilindiği üzere aracimda jant değişikliğine gittim. Bununla birlikte spacer da taktığım için bijonlar uzun boylu olanlar ile değiştirildi. Böyle olunca da şifreli bijon iptal oldu. Acaba spacer a uygun uzun bijonlar için şifreli bijon bulunur mu? Bu konuda bilginiz var midir?

Arkadaşlar merhaba, bilindiği üzere aracimda jant değişikliğine gittim. Bununla birlikte spacer da taktığım için bijonlar uzun boylu olanlar ile değiştirildi. Böyle olunca da şifreli bijon iptal oldu. Acaba spacer a uygun uzun bijonlar için şifreli bijon bulunur mu? Bu konuda bilginiz var midir?
Merhaba,OEM parça olarak bulmanız bence imkansız,yani üretilmiş olduğunu dşünmüyorum,fakat aftermarket şifreli bijonlar var,onlardada nasıl ölçüler var,kaç cm Spacer'a göre bakmak lazım.Bence Tr'de istediğimiz ölçüde bulmanız zor,yurt dışından araştırmanız gerek.Benim şahsi fikrim çok takılmayın şifreli bijon olayına,onun yerine aracınızı güvenli yerlerde bırakmayı bakın kafi,zira hırsız kafasına koyarsa her türlü götürür,Allah korusun diyelim

Geri
Üst Alt