Normal yağ bakımına mı sadece 3.200 TL istiyor?İyi niyet garantisi denilen şey hala devam ediyor mu? Yakın zamanda kullanan oldu mu? Bakım konusunda kararsızım yetkili servis 3.200tl özel servis 1300-1500tl arası
Özel servise yaptıracaksanız kesinlikle parçaları ve yağı siz temin ederek gidiniz.İyi niyet garantisi denilen şey hala devam ediyor mu? Yakın zamanda kullanan oldu mu? Bakım konusunda kararsızım yetkili servis 3.200tl özel servis 1300-1500tl arası
Araç 2017 model 1.6tdi DSG 58.000km de, özel servisteki usta konusunda endişem yok eski aracımıda şu an babamın aracınında bakımı yapan o Ankara da, yetkili Servise gelirsek; değişeceklerÖzel servise yaptıracaksanız kesinlikle parçaları ve yağı siz temin ederek gidiniz.
Sadece işçilik ödeyiniz.
Hepsi için konuşmuyorum ama kendine en çok kar bırakan ürünleri tercih ediyorlar. Markası ve kalitesi onlar için önemli olmayabiliyor.
Aracınız kaç model ve 3200 tl içerisinde yapılacak işlemler nelerdir ?
Fiyat yetkili serviste pahalı, mazot filtresinden dolayı birazda. Ama aracınız dsg yani bütçenizi zorlamayacaksa yetkili serviste yaptırın derim iyi niyet için. Benim manuel olduğu için dışarıda yaptırıyorumAraç 2017 model 1.6tdi DSG 58.000km de, özel servisteki usta konusunda endişem yok eski aracımıda şu an babamın aracınında bakımı yapan o Ankara da, yetkili Servise gelirsek; değişecekler
hepsi bunlar...
- Yağ
- Yağ Filtresi
- Mazot Filtresi
- Polen Filtresi
- Hava Filtresi
- Karter tapası
Artık öyle bir şey yok maalesef.İyi niyet garantisi denilen şey hala devam ediyor mu? Yakın zamanda kullanan oldu mu? Bakım konusunda kararsızım yetkili servis 3.200tl özel servis 1300-1500tl arası
Anladım hocam, ama güven kontrole mani değildir.özel servisteki usta konusunda endişem yok eski aracımıda şu an babamın aracınında bakımı yapan o Ankara da,
Fiyatta bir yanlışlık var., araç 2017 model 3.200 tl. tutmaması lazım., yedek parça ve işçilikte %25 indirim hakkınız var; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...panyalari/volkswagenim-servis-kampanyasi.htmlAraç 2017 model 1.6tdi DSG 58.000km de, özel servisteki usta konusunda endişem yok eski aracımıda şu an babamın aracınında bakımı yapan o Ankara da, yetkili Servise gelirsek; değişecekler
hepsi bunlar...
- Yağ
- Yağ Filtresi
- Mazot Filtresi
- Polen Filtresi
- Hava Filtresi
- Karter tapası
Artık iyi niyet yok diyorlar, ne kadar doğrudur bilemiyorum onun için yazdım hiç yaptıran var mı diyeFiyat yetkili serviste pahalı, mazot filtresinden dolayı birazda. Ama aracınız dsg yani bütçenizi zorlamayacaksa yetkili serviste yaptırın derim iyi niyet için. Benim manuel olduğu için dışarıda yaptırıyorum
3 yetkili servise sordum 3600tl den 3200 oluyor, araç 2017 model ama 2018 temmuz çıkışlıFiyatta bir yanlışlık var., araç 2017 model 3.200 tl. tutmaması lazım., yedek parça ve işçilikte %25 indirim hakkınız var; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...panyalari/volkswagenim-servis-kampanyasi.html
Yanlışım varsa @Terms hocam düzeltsin?
Dışarda yaptıracaksanız., tanıdık ustanız da olsa motor yağı ve filtreleri kendiniz alıp, sadece işçilik ödemeniz en mantıklı yöntem., @Kysr038 arkadaşımızın da dediği gibi (kontrol güvene mani değildir)., sanayide ustalar kendilerine maliyeti en düşük olan ancak kâr oranı yüksek 2. kalite veya yan sanayi filtreler kullanırlar., ve sizin bunu anlamanız çok zor., motor yağı ve filtreleri kendiniz alarak maliyeti daha da düşürebilirsiniz hem de en üst kalitede motor yağı ve filtreler almış olursunuz.
Hocam,Fiyatta bir yanlışlık var., araç 2017 model 3.200 tl. tutmaması lazım., yedek parça ve işçilikte %25 indirim hakkınız var; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...panyalari/volkswagenim-servis-kampanyasi.html
Yanlışım varsa @Terms hocam düzeltsin?
Dışarda yaptıracaksanız., tanıdık ustanız da olsa motor yağı ve filtreleri kendiniz alıp, sadece işçilik ödemeniz en mantıklı yöntem., @Kysr038 arkadaşımızın da dediği gibi (kontrol güvene mani değildir)., sanayide ustalar kendilerine maliyeti en düşük olan ancak kâr oranı yüksek 2. kalite veya yan sanayi filtreler kullanırlar., ve sizin bunu anlamanız çok zor., motor yağı ve filtreleri kendiniz alarak maliyeti daha da düşürebilirsiniz hem de en üst kalitede motor yağı ve filtreler almış olursunuz.
Hocam net öğrenin iyi niyet durumunu eğer yoksa bence gerek yok yetkili serviste yaptırmaya. Normal sıradan bir bakım dışarıda da çok iyi yapıyorlarArtık iyi niyet yok diyorlar, ne kadar doğrudur bilemiyorum onun için yazdım hiç yaptıran var mı diye
3 yetkili servise sordum 3600tl den 3200 oluyor, araç 2017 model ama 2018 temmuz çıkışlı
Aracın ilk sahibi benim ancak iyi niyet diye bir şey artık yok ise bende öyle düşünüyorum ancak kimsede kesin bilgi yok maalesef.Hocam net öğrenin iyi niyet durumunu eğer yoksa bence gerek yok yetkili serviste yaptırmaya. Normal sıradan bir bakım dışarıda da çok iyi yapıyorlar