iyi günler. aracım 2015 model golf 1.2 tsi comfortline. photon marka kısa uzun ve sis taktırmayı düşünüyorum. daha önce takıp kullanan var mı? arıza ışığı yakar mı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ben led fara geçip photon aldım gayet güzeliyi günler. aracım 2015 model golf 1.2 tsi comfortline. photon marka kısa uzun ve sis taktırmayı düşünüyorum. daha önce takıp kullanan var mı? arıza ışığı yakar mı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Efendim hangi model almak gerekir site bilgisi paylasirmisiniz bende ayni soruna çözum ariyorum.Ben led fara geçip photon aldım gayet güzel
arıza ışığıyla ilgili herhangi bir problem yaşamadınız demiBen led fara geçip photon aldım gayet güzel
Hayır yaşamadıkarıza ışığıyla ilgili herhangi bir problem yaşamadınız demi
Uģur bey hangi modelini bakmamiz gerekiyor mavi kutu mu beyaz kutu mu.Ben led fara geçip photon aldım gayet güzel
Hocam şöyle led farı yapan arkadaş ben photon kullanıyorum dedi, beyaz kutudan çıkarıp taktı detayını çok bilmiyorum ama kutu beyaz renktiUģur bey hangi modelini bakmamiz gerekiyor mavi kutu mu beyaz kutu mu.
Tskler nekadara mâl olduHocam şöyle led farı yapan arkadaş ben photon kullanıyorum dedi, beyaz kutudan çıkarıp taktı detayını çok bilmiyorum ama kutu beyaz renkti
Ön j led far 5500, arka kayar 7.5 led stop 5.700 (iyi olanı) kötü olanı 4,500Tskler nekadara mâl oldu