ben aracı henüz görmedim ama ilk bakış stopların aşağı doğru uzanması bence de kötü kaba durmuş aşağı taşan kısmı olmasa düz şekilde daha şık olurdu gibi şahsi fikrimEkli dosyayı görüntüle 56859Golf 8 ve 7.5 karışımı bişey olmuş. Belki görenler çoktan görmüş olabilir fakat bugün ben ilk defa gördüm. Ön farlar Golf 7.5 in çift J farı ve golf 8 in karışımıydı. Maalesef önden çekemedim fotoğraf. Fakat arka stopların kalıbı aşırı büyük geldi bana. Aracı başta stop olarak üretmişler gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 56859Golf 8 ve 7.5 karışımı bişey olmuş. Belki görenler çoktan görmüş olabilir fakat bugün ben ilk defa gördüm. Ön farlar Golf 7.5 in çift J farı ve golf 8 in karışımıydı. Maalesef önden çekemedim fotoğraf. Fakat arka stopların kalıbı aşırı büyük geldi bana. Aracı başta stop olarak üretmişler gibi.
Görsellik motor olarak dediğiniz doğrudur ama ben işçilik olarak vag grubunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yıllardır renaultta kullandım sürüşü yol tutuşu güzel ama işçilik kötü koltukları direksiyonu kapı kapanma hissi çok zayıfBu sınıfta fiyat performans olarak en iyisi clio bence, hem malzeme kalitesinde, donanım, teknoloji ve güvenlik önlemlerinde ciddi artışlar var hemde görünüş olarak bence diğerlerine göre daha iyi. Bu sınıftaki VAG grubu araçlarda halen mekanik el freni olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Aynen yazdıklarınıza tamamen katılıyorum benim de ilk arabam poloydu çokta memnundum sonuçta Alman kalitesi var ama devir artık ekonomi devri bakım maliyetleri, hızlı satılabilirlik, yakıt, yedek parça artık bende dahil olmak üzere daha ekonomik arabaları alternatif olarak doğuruyor İlerleyen zamanlarda artık bütün arabalar Renault kalitesinde olacak zaten sadece isim kalacakGörsellik motor olarak dediğiniz doğrudur ama ben işçilik olarak vag grubunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yıllardır renaultta kullandım sürüşü yol tutuşu güzel ama işçilik kötü koltukları direksiyonu kapı kapanma hissi çok zayıf