Yeni polo! ?

Recep_Gul

Paylaşımcı Üye

İsim
Recep
76AE6355-EAD2-4F76-832A-57E08991E3C0.jpeg

Golf 8 ve 7.5 karışımı bişey olmuş. Belki görenler çoktan görmüş olabilir fakat bugün ben ilk defa gördüm. Ön farlar Golf 7.5 in çift J farı ve golf 8 in karışımıydı. Maalesef önden çekemedim fotoğraf. Fakat arka stopların kalıbı aşırı büyük geldi bana. Aracı başta stop olarak üretmişler gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 56859Golf 8 ve 7.5 karışımı bişey olmuş. Belki görenler çoktan görmüş olabilir fakat bugün ben ilk defa gördüm. Ön farlar Golf 7.5 in çift J farı ve golf 8 in karışımıydı. Maalesef önden çekemedim fotoğraf. Fakat arka stopların kalıbı aşırı büyük geldi bana. Aracı başta stop olarak üretmişler gibi.
ben aracı henüz görmedim ama ilk bakış stopların aşağı doğru uzanması bence de kötü kaba durmuş aşağı taşan kısmı olmasa düz şekilde daha şık olurdu gibi şahsi fikrim

Önden her gördüğümde 7Rline mı yoksa 8Rline mı lan bu diye kendime sorduğum yakınlaşınca anladığım araba 😀

Ekli dosyayı görüntüle 56859Golf 8 ve 7.5 karışımı bişey olmuş. Belki görenler çoktan görmüş olabilir fakat bugün ben ilk defa gördüm. Ön farlar Golf 7.5 in çift J farı ve golf 8 in karışımıydı. Maalesef önden çekemedim fotoğraf. Fakat arka stopların kalıbı aşırı büyük geldi bana. Aracı başta stop olarak üretmişler gibi.

arka stopları benim de çok dikkatimi çekiyor, sanki büyük bir araçtan alınıp buna takılmış gibi. kesinlikle gerçekte kötü duruyor.

5 numara bez bağlayan bir bebeğe 9 numara bez bağlamak gibi bir şey. 😂 Tasarımı kim onayladı merak ettim

Evet stoplar olmamış ama sınıfında yine de gidişi olsun kalite olsun en iyisi bence

• Beğen
Tepkiler: SCC
Bu sınıfta fiyat performans olarak en iyisi clio bence, hem malzeme kalitesinde, donanım, teknoloji ve güvenlik önlemlerinde ciddi artışlar var hemde görünüş olarak bence diğerlerine göre daha iyi. Bu sınıftaki VAG grubu araçlarda halen mekanik el freni olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Ekli dosyalar

• 2022-model-renault-clio-fiyatlari-ve-ozellikleri-3446.png
    2022-model-renault-clio-fiyatlari-ve-ozellikleri-3446.png
    733.1 KB · Görüntüleme: 13
Bu sınıfta fiyat performans olarak en iyisi clio bence, hem malzeme kalitesinde, donanım, teknoloji ve güvenlik önlemlerinde ciddi artışlar var hemde görünüş olarak bence diğerlerine göre daha iyi. Bu sınıftaki VAG grubu araçlarda halen mekanik el freni olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Görsellik motor olarak dediğiniz doğrudur ama ben işçilik olarak vag grubunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yıllardır renaultta kullandım sürüşü yol tutuşu güzel ama işçilik kötü koltukları direksiyonu kapı kapanma hissi çok zayıf

Görsellik motor olarak dediğiniz doğrudur ama ben işçilik olarak vag grubunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yıllardır renaultta kullandım sürüşü yol tutuşu güzel ama işçilik kötü koltukları direksiyonu kapı kapanma hissi çok zayıf
Aynen yazdıklarınıza tamamen katılıyorum benim de ilk arabam poloydu çokta memnundum sonuçta Alman kalitesi var ama devir artık ekonomi devri bakım maliyetleri, hızlı satılabilirlik, yakıt, yedek parça artık bende dahil olmak üzere daha ekonomik arabaları alternatif olarak doğuruyor :D İlerleyen zamanlarda artık bütün arabalar Renault kalitesinde olacak zaten sadece isim kalacak :D

Geri
Üst Alt