Beyazkurt63
Üye
merhaba . hocam r difüzör var herhalde araçta yapımıyla ilgili bişey soracam difüzörü kesip yapıyorlar demi bunu? difüzörün renkli kısmınıMerhabalar aracıma 4 çıkış egzoz taktırdım fikir olmak acısından görüntü açısından tavsiyenizi bekliyorum olmuşmu olmamışmı diye teşekkür ederim
Egzoz çıkışları küçük gibi sanki egzoz uçları kaçlık acaba ?Merhabalar aracıma 4 çıkış egzoz taktırdım fikir olmak acısından görüntü açısından tavsiyenizi bekliyorum olmuşmu olmamışmı diye teşekkür ederim
Hocam güzel ama orjinali daha farklı duruyormuş gibi geldi bana, bu direkt düz duruyor sankiMerhabalar aracıma 4 çıkış egzoz taktırdım fikir olmak acısından görüntü açısından tavsiyenizi bekliyorum olmuşmu olmamışmı diye teşekkür ederim
Merhabalar aracıma 4 çıkış egzoz taktırdım fikir olmak acısından görüntü açısından tavsiyenizi bekliyorum olmuşmu olmamışmı diye teşekkür ederim
Aynen dediğiniz gibi denedik olmuyor kesme biçme yapmağımız için bu şekil oldu ama uçları değiştik bugün daha büyük oldu şuan daha güzel oldu fırsat bulursam fotoğrafları yüklüyecem teşekkür ederim yorumumunuz için.Hayırlı olsun...
bu uzak doğu ürünlerinden piyasada iki çeşit...
birisi sizin aldığınız orta kısmı içeriye eğimli dikkatli bakınca r modeli olmayan diğeri ise düz gelen orjinale daha yakın olan modellerdir...
Kıvrımlı olarak satılanlara da büyük yuvarlak yada oval egsoz takılamıyor çünkü plastik orjinali gibi yapılmamış aracın tampon ile birleştiği demire denk geliyor büyük egsoz takmak isteyenler tampon plastiğini ve demirini kesmek zorundalar...
Sizinki ufak olduğu için bu işlem yapılmamıştır muhtemelen....
Diğerinde ise orjinal gibi egsoz takılabiliyor ama ürün orjinale yakın olduğu için piyasada yok...
Ekli dosyayı görüntüle 56930
hocam bırcok dıfuzor modelı var ama orjınale en yakın olanı arıyorum sizinkısı benzıyor mümkunse aldıgınız yerın lınkını atar mısınız egzoz ucları dufızorle beraber mıydı yoksa sız ayrıyeten mı taktırdınız?Merhabalar aracıma 4 çıkış egzoz taktırdım fikir olmak acısından görüntü açısından tavsiyenizi bekliyorum olmuşmu olmamışmı diye teşekkür ederim
Olmamış.Merhabalar aracıma 4 çıkış egzoz taktırdım fikir olmak acısından görüntü açısından tavsiyenizi bekliyorum olmuşmu olmamışmı diye teşekkür ederim