Aracım arıza yaptı

Yunus2525

Üye
İsim
Yunus
Arkadaşlar iyi günler hayırlı ramazanlar 1.2 tsi 105 hp li acasım var 103 bin km de şuan ve devir daim pompasının oradan bir yerinden su akıtıyor bir ustaya sordum dediği bunlar 90-100 bin km ye geldimi devir dayım pompası bırakıyormuş pompa değişmesi lazımmış bilgisi yada yaptıran arkadaş varmı pompayı mı değişmem lazım gerçekten iyi günler dilerim arkadaşlar

Hayırlı Ramazanlar

Geçmiş olsun

Golf passat da kronik bence usta teşhisi dogrudur ama 90-100 bin km de sorun çıkartıyor demesine katılmıyorum

Benim arac 45 bim km devirdaim degisti

Tanidigimzin passat 25 bin km devirdaim degisti

Arkadaşlar iyi günler hayırlı ramazanlar 1.2 tsi 105 hp li acasım var 103 bin km de şuan ve devir daim pompasının oradan bir yerinden su akıtıyor bir ustaya sordum dediği bunlar 90-100 bin km ye geldimi devir dayım pompası bırakıyormuş pompa değişmesi lazımmış bilgisi yada yaptıran arkadaş varmı pompayı mı değişmem lazım gerçekten iyi günler dilerim arkadaşlar

Su kaçırma benim araçta da oldu. Devirdaim pompası özel serviste değişti.

Görevini yerine getiriyordu aslında, arıza ışığı yakmamıştı ya da motor sıcaklığında anormallik gibi bir şey sözkonusu değildi.
Yani yaşadığım şey sadece su kaçağı idi pompa çalışıyordu diye düşünüyorum.

Contası falan var mıdır değişmesi gereken acaba hiç üzerinde durmadım o dönemlerde.

Özel servis direkt pompayı değişti.

Eskisini ne yaptılar bilmiyorum. Tamir edip piyasa sürmüş olsalar şaşırmam...

Bu devirdaim su pompası değişirken trigeri de değişmeli diye ikna ettiler, aracım henüz 83 bin km idi. "Km değil de yıldan (8 yaşında idi araç) değişmeli, yoksa kopar yolda kalırsın motor iner birsürü masraf çıkar." vs...

1 diş kayık takmışlar triger sente ayarını, araçta garip garip sorunlar oldu vs derken yetkili servise yaptırdım ayarı tekrar. Düzeldi şükür ki.

Arkadaşlar bir de diyorlar triger seti de değişme zamanı geldiğini ikisi birlikte değilmesi gerekiyormuş bana öyle dediler şuan arıza lambası falan yaktığı yok araç ısıtıması da bi anormallik yok

Hayırlı Ramazanlar

Geçmiş olsun

Golf passat da kronik bence usta teşhisi dogrudur ama 90-100 bin km de sorun çıkartıyor demesine katılmıyorum

Benim arac 45 bim km devirdaim degisti

Tanidigimzin passat 25 bin km devirdaim degisti
Geçmiş olsun kardeş

Arkadaşlar bir de diyorlar triger seti de değişme zamanı geldiğini ikisi birlikte değilmesi gerekiyormuş bana öyle dediler şuan arıza lambası falan yaktığı yok araç ısıtıması da bi anormallik yok
Devirdaim kaçırıyorsa devirdaimi mutlaka değişin. Aracınız zaten 103 bin km ye gelmiş, triger değişirken 2 kere işçilik ödememek için triger setiyle birlikte değiştirmek daha sağlıklı ve ekonomik olur. Usta doğru söylemiş.

Devirdaim kaçırıyorsa devirdaimi mutlaka değişin. Aracınız zaten 103 bin km ye gelmiş, triger değişirken 2 kere işçilik ödememek için triger setiyle birlikte değiştirmek daha sağlıklı ve ekonomik olur. Usta doğru söylemiş.
Triger hangi marka olmalı pompa ile ikisi birlikde mi değişmeli

Triger hangi marka olmalı pompa ile ikisi birlikde mi değişmeli
Devirdaim pompaniz zaten arızalı, hepsini birlikte ina marka set alırsanız çok güzel olur. Ben triger ve devirdaimi ina bulamadığım için gates marka aldım memnunum.

Devirdaim pompaniz zaten arızalı, hepsini birlikte ina marka set alırsanız çok güzel olur. Ben triger ve devirdaimi ina bulamadığım için gates marka aldım memnunum.
Başka değişeceğim bir şey var mı v kayışı falanda değilmem lazım mı ina marka bulacağımı sanmıyorum erzurumda yım ben bosch marka bulurum tahminen sormadım daha da bosch marka marka nasıl iyi olur mu

Bu ilk arabam pek bakımdan falan anlamıyorum servis fiyatlarıda pahalıdır diyorlar dışarıda özelde yaptırıcam ondan soruyorum

Başka değişeceğim bir şey var mı v kayışı falanda değilmem lazım mı ina marka bulacağımı sanmıyorum erzurumda yım ben bosch marka bulurum tahminen sormadım daha da bosch marka marka nasıl iyi olur mu
Bosch da fena değildir ama Ina kadar kaliteli değildir. Resmi satıcılardan Erzurum'a temin edebilirsiniz ama ben Erzurum icinde bulabileceğinizi düşünüyorum.

Triger seti ve devirdaim değişmişken V kayışı da değişse güzel olur. Ben triger seti ve devirdaim değişirken v kayışı da değiştim. Triger değişirken onun da değişmesini tavsiye ederim.

devirdaim trigerle beraber degismesi gerek INA yada contineltel marka olsun

Geri
Üst Alt