silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Cenk Hocam yerden göğe haklısın...Orijinalden alıntı: cenko32Benim aracım pasifik mavi, hazırda beyaz araçlar varken 2,5 ay pasifik mavi bir araç için bekledim.
Beklediğime de değdi doğrusu,niye mi dersiniz?
Bugün uzun zamandır elini öpmediğim annemin yanına gittim.Bir taş iki kuş oldu benim için.Hem annemi gördüm hem aracımı otobanda kullanma fırsatı buldum.Annem 74 yaşında otomobilden hiç anlamaz ama aracımı görünce ilk söylediği, ''oğlum sen kendine doğru renkte kravat bile alamazdın, renklerden hiç anlamazdın ama hangi arabaya ne renk yakışıyor anladığın kesin'' oldu.
Şehir içinde dönüp bir daha bakanlardan, ışıkta durduğunuzda diğer araç sürücülerinin kıskanç bakışlarından rahatsız olacaksanız elbette beyaz bir golf almalısınız.
Sırf kedi köpek çizecek diye veya rötuş yaptığımda boyanın farkı daha fazla belli olacak diye, aracımdan şu anda aldığım zevkten fedakarlık yapmak istemem doğrusu.
Ama haklısınız,beyaz rengin bakımı tutumu çok kolay, rötuşlardaki boya farkı az farkedilir vs.vs.
Trafikteki araçların nerdeyse yarısı (belkide daha fazlası) beyaz renkte.Kendi adıma söylüyorum, yanımdan geçen beyaz araçların hiçbirine bakmıyorum bile,varlıklarının bile farkında değilim.Farkettiğimde de ilk aklıma gelen şirket arabasıdır demek oluyor.Farkedilmemek sizin için önemliyse mutlaka beyaz alın çünkü trafikteki diğer beyaz araçlar arasında bir şekilde görünmez olacaksınız.
Kıskanç eşi olanların kesinlikle almaması gereken bir renk...
ve utangaç olanların tercih etmemesi gereken...
Çünkü;
İnsan doğal bir çekimle büyülenmiş gibi ilk anda kaçırdıysa dahi derhal kilitliyor bakışlarını...
Öyle utangaç utangaç gözlerini şöyle bir değdirip geçmek mümkün değil.
Benim gibi gözlerini dikip bakanlar azımsanamayacak kadar çoktur..
Bence bu rengin ismi "büyülü mavi" olsun....
Bu renk güzel ama Golf ile bambaşka güzel...
İşte bu fotoğraflardaki ışıltıya bayılıyorum...
Hiç bir fotoğraf bunun gibi yakın değil gerçeğine...
Ben mobil girenler için büyütemiyorum...
ama
İmkanınız olursa indirip büyük ekranda dikkatlice bakın ışığın mavi üzerindeki dansına bayılacaksınız...
Pasifik mavinin güzelliğini ve etkileyiciliğini gösteren Tarık Hocamın fotoğraflarından sonra
bunlar bende heyecan yaratacak kadar etkileyiciler.
Eh bu kadar konuştuktan ve ruhumuzu da şenlendirdikten sonra gözlerimize bayram ilan edelim şu mesajı...
Pasifik Mavi Bayramı...cenko32