Ankara için Exper tavsiyesi

Musahoca

Üye
İsim
Musa
Arkadaşlar merhaba, Cuma günü kısmetse Ankara'ya araç almaya gideceğim. Ankarayı pek bilmiyorum. Ankarada bildiğiniz güvenilir aracın her şeyine baktırabileceğim tavsiye edebileceğiniz exper var mı acaba ? Ya da şu firma'dan uzak dur dediğiniz exper de olabilir. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.. İyi forumlar

İskitlerde Tarcanlar açılmıştı, Kocaeli' nin şubesi gibi çalışıyorsa önerebilirim.

İskitlerde Tarcanlar açılmıştı, Kocaeli' nin şubesi gibi çalışıyorsa önerebilirim.
Çok teşekkür ederim. Biraz önce gördüm onu Kocaeli gibi ise tereddütsüz gidilebilir, bilgi sahibi olan arkadaş varsa

Doğuş oto çankaya' da bir ara yapıyordu sanki, bir fiyat alın isterseniz.

Şaşmazdaki Tüvtürk ekspertiz ve Oto rapor full paketi başarılıdır. Tarcanlar vs çok fazla para isteyebilir. Araç nedir ?

Şaşmazdaki Tüvtürk ekspertiz ve Oto rapor full paketi başarılıdır. Tarcanlar vs çok fazla para isteyebilir. Araç nedir ?
Ağustos 2021 de sattığım arabanın experi şaşmaz otoraporda yapılmıştı. Bir kişi hariç diğerleri daha 20li yaşlarda elemanlar vardı. Arka sağ kapıda göçük düzeltme vardı alıcıya söylemiştim ama oradakiler farketmediler.

Geri
Üst Alt