@Ofarukko Evet haklısın.
@agrones12 Hocam farlarınız replika. Nasıl anladın diyeceksin söyleyeyim far camına vuran ışık yansımasından belli oluyor. Ortada nokta var boşluk ve sağa sola uzanan gölge çizgileri var. Çift j farda da tek j farda da böyle bir yansıma olmaz. Stop lambaları da replika gibi duruyor ancak bir replikaya göre daha homojen yanıyor. Orjinal çıkarsa şaşırmam fakat büyük ihtimal replika kare kutucuklar içinde ışık köşelere doğru azalıyor gibi gördüm foto yanıltabilir.
Öte yanda
@Ofarukko ben comfortline araçta opsiyon olarak seçilmiş tek j arac gördüm çift j high araç gördüm ama seninki kadar güzeli yok kardeşim
hatta geçen sene sattık ilanlarımda var.
https://www.golftutkusu.com/topic/13354-dolu-dolu-2018-golf-7-5-1-0-tsi-dsg/ bu aracın sahibi vw çalışanıydı emekli olacak diye firma araç sahibinin aracını ağzına kadar opsiyon doldurmuş sonra aracı biz aldık araç ruhsatta da faturada da comfortline yazıyor. Çift j farla basic değil high olandı önümüzdeki araçları perdeleyip duruyordu ön camda kamerası da vardı. Farın yanında j nin bitiminde nokta kadar bir sarı ışık yanıyordu. Şimdi bakıyorum aynı farlı golf 7.5 araç bulamıyorum. Aracı satılığa çıkardık sattık sonra ben almadığıma o kadar pişman oldum ki uzun süre izini sürdüm. Bursaydı istanbuldu derken en son istanbul avrupa yakasında izini kaybettim satılığa çıkarsa belki niyetine girerim. Neyse yine çok konuştum. Kalın sağlıcaklaaa