Selamlar iyi haftalar,
Pendik Yalova yapıp hem gebze trafiği hem de topçular trafiğinden kurtulurdum. Ardından Yalova'dan ücretsiz yoldan devam eder, süpürgelik'ten geçtikten sonra ufak bir mola verip oksijen aldıktan sonra ufak bir şımarıklık yapıp osmangazi'den ücretli yola girip (gemlik ışıklar, bursa ışıklar radarların güzel olduğu noktalar) o noktaları pas geçip Bursa çıkışından çıkarım (36,5TL güncel) Bursa çıkışından Karacabey Sütaş vitaja kadar ılık ılık giderdim. Ardından Susurluk (radara dikkat) Balıkesir çamlık yol iniş (radara dikkat), ardından manisa tüm 45 plakalılar (schumacherler) ((birini solla seni sollamadan rahat ölmezler o kadar durumları vahim)) 80-90 geçer İzmir'e ulaşırdım. İzmir'den sonra yine ufak bir mola Söke, Bafa (gölü geçince radara dikkat), ve Milasss.... Yol buradan sonra adeta şenlik havasında olur. Vaktim var ve hava güzelse Güllük'te 2 dk içeriye girer ufak bir pide yer deniz kenarında durur soluklanırdım. Güllük yolu üzeri 34 plakalar için özenle hazırlanmış (Genelde Kılıç Deniz önünde 1-2 km toleransla ters duran eski bir clio radarına selam çakıp) ılık ılık ilerdeki jandarma kontrolünden geçip yokuş aşağı salladın mı ordan sonra Bodrummm....
Önemli Not: Hiç gitmeyenler Yalıçiflik tarafına sapsın orada bir gözlükle denize girsinler balıklara benden selam söyleyin...
Ekli dosyayı görüntüle 57294